Friss videót kapott a The Last of Us Part II Remastered

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 16.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal a felújított verzióval érkező újdonságok és extra tartalmak kerülnek a fókuszba, ezzel is az új verzió megvásárlására csábítva a játékosokat, a megjelenésig már csak pár nap van.

Az igen csak megosztó The Last of Us Part II felújított változatának megjelenése már a küszöbön áll, a mi tesztünk is már elérhető a témában, és elég egyértelműen a 2020-as eredetinél nagyobb, extrákkal bővített verziót kapunk a pénzünkért. Úgy fest, hogy a Naughty Dog nem bízta a véletlenre a dolgot, egy külön videót szenteltek annak, hogy a játék felújított változata milyen új feature-öket és tartalmakat nyújt majd a játékosoknak.

A látványon felül egyértelműen a roguelite játékmód, a No Return a legjelentősebb újítás, amelyben 10 játszható karakterrel vághatunk majd neki a világvégének. Ezek között a karakterek között lesz ismerős, és olyan is, amelyik teljesen új lesz, és lényegében a sallang nélküli harcról szól a dolog.

Bekerült a játékba egy Guitar Free Play mód is, amely során teljesen szabad kezet kapunk a gitáros minijátékhoz, így nemcsak a játék zenéjét játszhatjuk el a főszereplők bőrébe bújva, hanem saját kreativitásunkat is kiélhetjük majd. Ezen felül a Part I mintájára számos kisegítő lehetőséget is implementáltak a játékba a fejlesztők. A teljes listáért érdemes megnézni a fenti videó bemutatót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...