A Sony kárpótolja azokat, akik tévesen teljes árat fizettek a TLoU 2 felújított változatáért

  • Írta: osan
  • 2024. január 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Visszatéríti az elköltött összeget a Sony azoknak a felhasználóknak, akik már rendelkeznek a játék PlayStation 4-es digitális változatával, mégis teljes árat fizettek a felújított kiadásért.

Megesik, ha véletlenül rossz játékot veszünk, esetleg játék helyett kiegészítőt sikerül a kosárba raknunk vagy ne adj Isten nem vettük észre és eggyel drágább kiadásért fizettünk, mint azt terveztük. Ilyenkor általában az ügyfélszolgálat segítségünkre lehet, de vannak esetek, mint a mostani is, mikor a kiadók, gyártók segítenek nekünk, hogy ne költsük feleslegesen pénzünket.

Zuby_Tech nevű felhasználó X-posztban osztott meg egy képet, melyen egy üzenet látható a PlayStationtől:

Mint a The Last of Us Part II PlayStation 4-es digitális változat tulaja, a PlayStation 5-ös digitális változatot egy erősen nyomott áron érheted el a megjelenés napjától, január 19-től. Nem szeretnénk, ha kihagynád ezt a lehetőséget, így, mint egy jószándékú gesztus, visszatérítjük az összeget, amit az előrendeléssel fizettél, hogy nyomott áron megvásárolhasd a digitális frissítést a megjelenés napján...” – olvasható az üzenetben.

Azt eddig is tudtuk, hogy akik már rendelkeznek a játék korábbi változatával, azok potom 10 dollárért frissíthetnek a ráncfelvarrásra, de a Sony hivatalos webshopja okozhat néha pár fejfájást, főleg az „unavailable” üzenettel, így jó látni, hogy egy kedves gesztussal nyitnak a játékosok felé.

Az új kiadás egyébként szebb grafika mellett egyéb extrákat is tartalmaz, mint a No Return mód, de a tesztünkben bővebben is tájékozódhattok róluk.

12.
12.
delphijos
#11: Valóban nem gondoltam hogy egy egész poszt egy idézet egy másik fórumból.
11.
11.
crytek
#10: Nos akkor megmondom a megfejtést mert látom a "-jel nem verte ki a szemed neked sem. Ez nem az én írásom. Nem mellesleg csak 6000000x írtam le hogy a konzol az egy 185 ezres gép amitől elvárni a 4k 60-at hülyeség (persze sokan elvárják ,de csodák nem léteznek hw fronton)
+ azt is leírtam elég sokszor hogy engem az hogy valami 30-60-120 nem érdekel. Ott a redfall semmit nem veszek észre hogy 30-al toltam végig majdnem 3x majd a 60 fps patchel belenéztem semmit nem láttam extrának..
Tisztában vagyok vele ,hogy egy tv alá való konzolnak mi a célja.
Tehát ismételem ezredszer engem nem érdekel az fps szám se konzolon se pc-n...ez csak egy copy paste volt az egyik fórumból.

UI: Szerintem a 2028-as új genes gépek se fogják tudni a REAL 4K 60-at fps-t...Hacsak nem 2000$-ért lesznek kaphatóak ami egy tv alá való doboznál = a lehetetlenséggel :)
10.
10.
delphijos
#7: “ a PS5 dobozon ott virít ám a nyócká' meg a 120 frém”

Ez a videokártyákra is ugyanúgy igaz. Mióta hirdetik őket “4K gaming”-nek ? Ha fizikailag képes rá…. Ez a marketing. Aki meg baszó minőséget akar, az költsön drága PC-re. Ezerszer téma volt már, full nyilvánvaló hogy 200e-ért se az SX, se a PS5 nem PC verő gép, ahol 4k60 + RT-vel hasítanak a játékok. Egy 4090-en menni fog minden ULTRA-n ( bár még itt is van kivétel, de az más inkább a game sara ) de ott meg csak a kártya árából kijön 5 konzol. Itt is az RT a kulcs, a PS4 patch-elt verzióban nem volt RT. Itt van. Ilyen HW-n ez az ára. ( és ezzel azért meló is volt ) Akinek nem kell, annak ott van az, nem is kell költeni. Azon lehet vitatkozni hogy ebben a generációban ilyen HW-n kellett-e erőltetni az RT-t, de ez van. Minden ilyennél olyan háborgás van, mintha kötelező vásárlás lenne. Ja, és mellesleg az tényleg kicsit röhejes hogy pénzt nem adsz semmiért, de elvárásod az van.
9.
9.
logic5
#7: Történelmi pillanat, mert kivételesen egyetértek. De kell valami PS-re is, és a Naughty Dog ebben nagyon jó. 3x minimum eladják ugyanazt!
8.
8.
zoli12i
#7: Pepe hány fps volt?
7.
7.
crytek
Hogy mik vannak :)

"Nem tudom ez a TLOU Part II Remaster lehetne-e ennél szánalmasabb.
Volt a patch, ami 60 framen engedi szaladni a PS4-es verzát PS5-ön. Ingyen.Tökéletes volt.
Most 19 ezresért (3k amúgy az upgrade) megveheted a NEGYVEN frémes verzát, vagy quality módban rákosodhat el a szemed a 30 képkockától. Miközben a PS5 dobozon ott virít ám a nyócká' meg a 120 frém! Fetrengek :C
Akkor talán a következő kiadásnak sikerül majd elérnie a 60 frame-et ugye? Ugye?"
6.
6.
Merőkanál
igazság szerint akiknek megvan a játék azoknak ingyenessé kellett volna tenni
5.
5.
zoli12i
#4: Akkor a hiba nálad van.
4.
4.
Seraph
#2: Nem nagyon van mire MS fanboykodni mert a One óta lószar sincs 1st party fronton, PS4 után meg az 5 ex felhozatalából se tetszett még semmmi.
3.
3.
delphijos
Nem tudom mi abban a “meglepetés” hogy a 10 dolláros upgrade a MEGJELENÉS után elérhető, de ha valaki ELŐRENDELTE , arra nem. Ott a teljes ár van. Akinek az fejfájást okoz hogy az upgrade-t nem lehet előrendelni…..
2.
2.
Nothing
#1: MS fanboy detected XD
1.
1.
Seraph
A thumbnailt meglátva először azt hittem a Gollam az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...