Gran Turismo 7

PlayStation 5

Autóverseny
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Polyphony Digital
PlayStation 5-re érkezik a Gran Turismo hetedik része.
Értékelés: Nincs még értékelve

Gran Turismo 7 - ilyen lesz az évfordulós kiadás

A Sony megerősítette, milyen előrendelői extrákkal kedveskednek a Gran Turismo 7 kapcsán, illetve lerántották a leplet a játék évfordulós kiadásáról is, ami a sorozat 25. születésnapja alkalmából lesz majd megvásárolható.

Frissítve: Sok PlayStation-exkluzív játék jöhet PC-re

Egy adatbányásznak sikerült megtalálnia a módját, hogy belenézzen a GeForce Now adatbázisába, ami nem meglepő módon elképesztő kincseket rejtett. Rengeteg olyan játék PC-s érkezése lepleződött le, amelyekről még csak nem is tudtunk.

Márciusig kell várnunk a Gran Turismo 7-re

Hosszú szünetet követően ismét hallatott magáról a Gran Turismo 7, a legújabb kedvcsináló mellé pedig egy napra pontos megjelenési dátumot kapott a Polyphony Digital autóversenye.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Lejár az ingyenes PS5-ös upgrade-ek kora

A napokban kiderült, hogy a Horizon: Forbidden Westnek csak a drágább kiadásait játszhatjuk PS4-es és PS5-ös kivitelben is. A Sony meggondolta magát, de azt is bejelentette, hogy a jövőbeli játékoknál pénzbe fog kerülni a PS5-ös upgrade.

Gran Turismo 7 - a Sony már készül a bétára

Úgy tűnik, hogy a Sony és a Polyphony Digital előbb-utóbb nyilvános tesztvezetésre küldi a Gran Turismo 7-et. A PlayStation hivatalos weboldalán egy rövid ideig feltűnt a versenyjáték PS5-ös bétája.

PS4-re is jön az új God of War és a Gran Turismo 7

Egy meglehetősen keserédes hírrel szolgált tegnap a Sony, hiszen bejelentette, hogy mind a Gran Turismo 7, mind pedig a God of War: Ragnarök megjelenik majd PlayStation 4-re is, de erre csak valamikor 2022-ben kerülhet sor.

2022-re csúszik a Gran Turismo 7 is

Noha nem sokkal ezelőtt még úgy tűnt, hogy hónapokon belül rávethetjük magunkat a Gran Turismo-sorozat legújabb illesztésére, erre végül idén már biztosan nem kapunk lehetőséget.

Visszatér a széria gyökereihez a Gran Turismo 7

A Polyphony Digital nemrég egy interjúban árulta el, hogy a Gran Turismo legújabb részével vissza szeretnének kanyarodni a sorozat gyökereihez, így a játék egyszerre lesz imponáló az újoncoknak és a veteránoknak egyaránt.

Nem jelenik meg PlayStation 4-en a Gran Turismo 7

A Sony legutóbbi videó-összeállításában számos új és érkező játékot láthattunk, köztük a Gran Turismo 7-et is. Ennek kapcsán észrevehettünk egy apró, de szomorú részletet: úgy tűnik, a versenyszimulátor csak PlayStation 5-re érkezik majd.

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.

First-party premierekről árulkodik az új PS5-reklám

Kiderült, hogy nem valami hiba folytán lengették be 2021 első felére a Gran Turismo 7 megjelenését egy nemrég közzétett kanadai PS5-reklámban, a Sony most egy új előzetesben több first-party címe esetében is pontosította a premier időszakát.

A vártnál korábban érkezhet a Gran Turismo 7

Hiába mutatta meg magát már a nyár elején a Gran Turismo 7, a PlayStation 5-re fejlesztett autós versenyjáték megjelenése mégis igen távolinak tűnt. Elképzelhető azonban, hogy a vártnál korábban ülhetünk a volán mögé.

Gran Turismo 7 - 4K/60 fps a kitűzött cél

Egyelőre nagyon keveset tudunk a Polyphony Digital kizárólag PlayStation 5-re készülő játékáról, a Gran Turismo 7-ről, de nemrég élesedett az anyag hivatalos playstationös weboldala, ahonnan kiolvashatunk pár érdekes részletet.

Újabb PS5-ös dobozképeket leshetünk meg

Miközben a Microsoft rohamtempóban pumpálja az újabbnál-újabb információkat az Xbox Series X/S-ről, addig a Sony komótosan szivárogtatja az újdonságait a PlayStation 5-ről. Nemrég az ausztrál Amazon osztott meg néhány dobozképet.

Lehullott a lepel a Gran Turismo 7-ről

Hét évvel a legutóbbi számozott epizódot, és három évvel a Gran Turismo Sportot követően jelentette be a Polyphony Digital, hogy készül a Gran Turismo 7. Csekkoljátok az első gameplay jeleneteket!

76 milliónál jár a Gran Turismo-sorozat

A PlayStation-exkluzív autós széria fejlesztője, a Polyphony Digital bejelentette, hogy világszerte már 76 millió példány kelt el a Gran Turismo-frencsájz darabjaiból. Ez egészen meggyőző számadat.

2017 előtt érkezik a Gran Turismo 7

Egy friss interjú szerint jövőre érkezik a Gran Turismo 7, legalábbis a Polyphony Digital fejese, Kazunori Yamauchi szerint a 2017-es premier már nem valószínű, elvégre "az emberek nem várnának olyan sokat rá". Ő csak tudja.

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

2015-ben vagy 2016-ban jöhet a Gran Turismo 7

A Polyphony Digital fejese, Kazunori Yamauchi megtörte a csendet a Gran Turismo következő részével kapcsolatban. A PS4-re való fejlesztés gyorsan halad, legjobb esetben már jövőre rátehetjük a mancsunkat a szimulátorra.

Már jövőre jöhet a Gran Turismo 7

Kazunori Yamauchi az Eurogamernek adott interjúban árulta el, hogy akár már jövőre játszhatunk a Gran Turismo 7-tel. Emellett néhány információt is elárult a játék tartalmával kapcsolatban.