Gran Turismo 7

PlayStation 5

Autóverseny
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Polyphony Digital
PlayStation 5-re érkezik a Gran Turismo hetedik része.
Értékelés: Nincs még értékelve

Gran Turismo 7 - körözés a Daytonán

Ha minden jól megy, durván másfél hónap, és lecsaphatunk a Gran Turismo-sorozat következő felvonására. A Sony és a Polyphony Digital most közzétett egy új gameplay videót a játékról, csekkoljátok le mindenképpen!

Rengeteg pályával és autóval jön a Gran Turismo 7

Egy kiszivrágott reklámanyag szerint elképesztően sok autót és pályát kapunk majd a Gran Turismo 7-ben. Ha igazak az információk, akkor több mint 400 járgányt hajthatunk meg a 90 helyszínen.

Gran Turismo 7 - a PlayStation 5 ereje

Kazunori Yamauchi ismét kamera elé állt, hogy eláruljon egyet, s mást a márciusban érkező Gran Turismo 7-ről. A játéktervező ezúttal arról mesélt, hogyan aknázza ki a versenyszimulátor a PlayStation 5 erejét.

Újra aszfalton a Gran Turismo 7

Ismét megmutatta magát a jövő márciusban érkező Gran Turismo 7. A PlayStation-exkluzív versenyjáték egy rövid gameplay videóval és egy különleges elektromos autó leleplezésével fokozza a kedélyeket.

Saját kormányt kap a Gran Turismo 7

Van miért várniuk a márciust a versenyszimulátorok rajongóinak, hiszen ekkor érkezik a Gran Turismo 7. A Polyphony Digital ráadásul összefogott a Fanatec kormánygyárosaival is - így jött létre a Fanatec Gran Turismo DD Pro.

Gran Turismo 7 - a testreszabás és a pályák

Folytatódik a Gran Turismo 7 kulisszák mögötti videósorozata, igaz, a mostani két kedvcsináló mintha a kelleténél korábban érkezett volna, mert egyelőre csak spanyol feliratozással tekinthető meg.

Gran Turismo 7 - így lesz az autó a kifejezés eszköze

Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo 7 producere tovább folytatja kulisszák mögötti videósorozatát, amelyben a versenyjáték különböző aspektusait veszi sorra. Ezúttal az autókat testre szabó Livery Editorról volt szó.

Több mint 400 autóval érkezik a Gran Turismo 7

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a versenyrajongók és autógyűjtők nem fognak csalódni a Gran Turismo 7-ben. A Polyphony versenyszimulátora már a megjelenésekor több mint 400 járművel csábít bennünket.

Gran Turismo 7 - miért szeretjük az autókat?

Vannak, akik az elegáns kinézetük, mások pedig az elképesztő teljesítményük miatt vonzódnak a világ leggyorsabb gépjárműveihez. Akárhogy is legyen, a Gran Turismo 7 tárt karokkal várja az autós kultúra megszállott híveit.

Gran Turismo 7 - ilyen lesz az évfordulós kiadás

A Sony megerősítette, milyen előrendelői extrákkal kedveskednek a Gran Turismo 7 kapcsán, illetve lerántották a leplet a játék évfordulós kiadásáról is, ami a sorozat 25. születésnapja alkalmából lesz majd megvásárolható.
  • Írta: Shifty
  • 6 komment

Frissítve: Sok PlayStation-exkluzív játék jöhet PC-re

Egy adatbányásznak sikerült megtalálnia a módját, hogy belenézzen a GeForce Now adatbázisába, ami nem meglepő módon elképesztő kincseket rejtett. Rengeteg olyan játék PC-s érkezése lepleződött le, amelyekről még csak nem is tudtunk.

Márciusig kell várnunk a Gran Turismo 7-re

Hosszú szünetet követően ismét hallatott magáról a Gran Turismo 7, a legújabb kedvcsináló mellé pedig egy napra pontos megjelenési dátumot kapott a Polyphony Digital autóversenye.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Lejár az ingyenes PS5-ös upgrade-ek kora

A napokban kiderült, hogy a Horizon: Forbidden Westnek csak a drágább kiadásait játszhatjuk PS4-es és PS5-ös kivitelben is. A Sony meggondolta magát, de azt is bejelentette, hogy a jövőbeli játékoknál pénzbe fog kerülni a PS5-ös upgrade.

Gran Turismo 7 - a Sony már készül a bétára

Úgy tűnik, hogy a Sony és a Polyphony Digital előbb-utóbb nyilvános tesztvezetésre küldi a Gran Turismo 7-et. A PlayStation hivatalos weboldalán egy rövid ideig feltűnt a versenyjáték PS5-ös bétája.

PS4-re is jön az új God of War és a Gran Turismo 7

Egy meglehetősen keserédes hírrel szolgált tegnap a Sony, hiszen bejelentette, hogy mind a Gran Turismo 7, mind pedig a God of War: Ragnarök megjelenik majd PlayStation 4-re is, de erre csak valamikor 2022-ben kerülhet sor.

2022-re csúszik a Gran Turismo 7 is

Noha nem sokkal ezelőtt még úgy tűnt, hogy hónapokon belül rávethetjük magunkat a Gran Turismo-sorozat legújabb illesztésére, erre végül idén már biztosan nem kapunk lehetőséget.

Visszatér a széria gyökereihez a Gran Turismo 7

A Polyphony Digital nemrég egy interjúban árulta el, hogy a Gran Turismo legújabb részével vissza szeretnének kanyarodni a sorozat gyökereihez, így a játék egyszerre lesz imponáló az újoncoknak és a veteránoknak egyaránt.

Nem jelenik meg PlayStation 4-en a Gran Turismo 7

A Sony legutóbbi videó-összeállításában számos új és érkező játékot láthattunk, köztük a Gran Turismo 7-et is. Ennek kapcsán észrevehettünk egy apró, de szomorú részletet: úgy tűnik, a versenyszimulátor csak PlayStation 5-re érkezik majd.

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.

First-party premierekről árulkodik az új PS5-reklám

Kiderült, hogy nem valami hiba folytán lengették be 2021 első felére a Gran Turismo 7 megjelenését egy nemrég közzétett kanadai PS5-reklámban, a Sony most egy új előzetesben több first-party címe esetében is pontosította a premier időszakát.