Mozifilm járgányát is megkapjuk a Gran Turismo 7-ben

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 5.
  • Letöltés
Link másolása
A közelgő Gran Turismo-filmben kiemelkedő szerepet játszó Nissan GT-R Nismo GT3 ’18 a következő frissítéssel hamarosan az aktuális játékba is bekerül. Emellett további négy versenygépet is kapunk.

Következő hétfőn, azaz augusztus 7-én érkezik a Gran Turismo 7 legújabb, 1.36-os frissítése, amely a mozifilmben szerepet kapó Nissan GT-R Nismo GT3 ’18-at teszi elérhetővé a versenyjátékban. Ha pedig pont olyan festésre vágysz, mint amilyet a vásznon láttál, akkor külön örülhetsz, hiszen egy ingyenes skint élesítve ugyanazt az autót vezetheted, mint a főhős.

De nem csak a Nissan lesz az egyetlen új verda, a Chevrolet Corvette (C1) ‘58, a Maserati MC20 ‘20, a Toyota Ambulance Himedic ’21* és a Toyota GR Corolla MORIZO Edition ‘22 is bekerül a kalapba.

A mozifilm augusztus 11-én kerül bemutatásra, a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Orlando Bloom, David Harbour, Djimon Hounsou, Geri Horner és Archie Madekwe. Utóbbi alakítja a feltörekvő gamerből lett pilótát, Mardenboroughot. Ha lemaradtál volna a film előzeteseiről, itt nézheted vissza.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...