Brit toplisa: Diablo IV mindenek felett

  • Írta: szlav
  • 2023. június 12.
  • Toplista
Link másolása
Véget ért a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom egyhónapos uralma. A Diablo IV megérkezett és egyetlen határozott mozdulattal mindenki mást maga mögé utasított.

Habár a játék a digitális piacon futott csak igazán nagyon, dobozos kiadásban is szép számban fogyott a Blizzard Entertainment régóta várt ARPG-je, a Diablo IV a megjelenést követő első héten. Lilith és a démonok könnyűszerrel utasították maguk mögé Link legújabb kalandját - igaz, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom már egy teljes hónapja piacon van.

A korábbi hét nagy nyitócíme, a Street Fighter 6 45%-os csökkenést követően visszacsúszott az 5. helyre, ennek köszönhetően pedig a Hogwarts Legacy újra el tudta csípni a dobogó alját. Kifejezetten jól teljesítettek a héten az akciózást élvező PlayStation-exkluzívok is, hiszen a God of War: Ragnarök és a Gran Turismo 7 is helyet talált a top 10-es listán.

1. Diablo IV
2. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
3. Hogwarts Legacy
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Street Fighter 6
6. FIFA 23
7. God of War: Ragnarök
8. Star Wars Jedi: Survivor
9. Gran Turismo 7
10. Call of Duty: Modern Warfare II

6.
6.
Sir-Vival
#2: Szintén PS5, 3x fagyott a játék 2 hét alatt, és ennyi (az is a 6-i megjelenés után, előtte semmi baj nem volt - gondolom terhelés, ennyi gamerre ők se számítottak).
Az fps/szaggatás probléma más lehet - senki se tapasztalt ilyet (ps-en). Jól jár a levegő a gép körül? Nem hangos a ventilátor?
5.
5.
nemrobotvagyok
Azért valahol mégis csalódást keltő Lilith szerepe annak fényében, ami nagyságokat elővetítettek vele és ez valahogy nem kerek.

De maga a játék rendben van. Reméljük az expansionok már kikerekítik. De így azért akkor is..
4.
4.
DarkLord
#2: Pc-n ilyen problémamentes indulást , még az életben nem láttam Diablo-tól :D Hivatalos megjelenés napjától tolom elég sokat és egy Q nem volt. Minden pöpec meg se rezzen a fps olyan jól optimlizált a játék, lehetnek a képernyőn amennyien akarnak plusz játékos dömping world boss event-nél stb.

A játék meg mega! Még ennyi idősen is betudott húzni rendesen nem tagadom :D

Szerintem egy jó darabig az élen marad, mert sokan nem vették meg, hanem kivártak, hogy jó lesz e vagy sem. (kár volt várniuk).
3.
3.
Lorthirash
#2: Nem lehet hogy nálad van csak valami probléma nettel?
2.
2.
DamonSan
A szerverei pedig mindenek alatt...
Borzalmas a lagg, játszhatatlan miatta PS5-ön sajnos. Remélem mihamarabb kijavítják, mert egyébként zseniális lett.
1.
1.
PapaYeti
"A harc rendszer sokat fejlődött" a " A legnehezebb boss legyőzéséhez zilió óra játék kell..."
https://www.gamespot.com/articles/the-hardest-boss-in-diablo-4-has-already-been-defeated/1100-6515043/?fbclid=IwAR37Brku9p3IEnwcDTj0DIjoqD-D4qsGB9SMr_bfgiFfjw7yjFfft_6VQnU

mintha párhuzamos univerzumban lettek volna a teszterek még ha nem is ez a legnehezebb boss mert csak nem, de ez a gameplay akkor is megér egy ... .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...