Készül Hideo Kojima következő játéka

Eddig is sejthettük, hogy Kojimáék nem csak malmozással töltötték a Death Stranding megjelenése óta eltelt egy évet, a japán videojátéktervező azonban végre hivatalosan is bejelentette: készülőben van a következő projekt.

A Kojima Productions a tegnapi nap folyamán publikusan is bejelentette, készülőben van a stúdió legújabb játéka. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miben mesterkedik a Metal Gear atyja, a Konamival való szakítás után azonban egészen biztosak lehetünk benne, hogy vagy a Death Stranding kaphat majd folytatást, vagy egy teljesen új IP-ról lehet szó.

Érdemes hozzátenni, hogy a japánok közleményével kísértetiesen egybecsengett Ludvig Forssell legújabb bejelentése is. A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain és a Death Stranding zeneszerzője elárulta, hogy egy vadiúj projekten dolgozik, a hír hallatán pedig a rajongók egyből felkapták a fejüket - volt, aki még magát Hideo Kojimát is felfedezni vélte a mellékelt fotón. Sajnos maga Forssell lőtte le később a teóriákat, nyíltan kijelentve, hogy a szóban forgó munkának semmi köze a Kojima Productionshöz.

66 komment - szólj hozzá!