Minecraft Dungeons - jön a keresztplatformos játék

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 12.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten érkezik meg az a frissítés a Minecraft Dungeonshöz, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok platformtól függetlenül játszhassanak egymással. Az még nem világos, hogy a next-gen konzolok tulajdonosai is örülhetnek-e.

A Minecraft Dungeons hivatalos Twitter-fiókja harangozta be a hírt, miszerint november 17-én érkezik az az ingyenes frissítés a játékhoz, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok platformtól függetlenül játszhassanak egymással.

A poszt a PC-t, a PS4-et, az Xbox One-t és a Nintendo Switchet említi meg konkrétan, és bár a játék játszható a next-gen konzolokon is, egyelőre nem tudjuk biztosan, hogy ezekkel a konzolokkal beszállhatunk-e az össznépi buliba. Nem árt észben tartani azt sem, hogy a PlayStation- és Nintendo-fiókunkat először össze kell drótoznunk egy Microsoft-accounttal, amennyiben élvezni szeretnénk a keresztplatformos játék örömeit.

A későbbiekben egyébként a Microsoft a mentések szinkronizálását is lehetővé teszi az egyes platformok között, azt viszont még nem tudjuk, hogy ez a funkció mikor fog élesedni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...