Fejlesztői kommentárt kapott a Half-Life: Alyx

  • Írta: szlav
  • 2020. november 13.
  • Letöltés
Link másolása
Ha kezd port fogni a VR-headset, akkor érdemes lehet újra felcsatolni a felszerelést. Egy ingyenes frissítéssel bővült a Half-Life: Alyx, így mostantól fejlesztői kommentár kíséretével is végigjátszhatjuk a Valve alkotását.

A Half-Life: Alyx követte a Portal-játékok és a Half-Life 2 példáját, így mostantól a készítők narrációja mellett is megküzdhetünk a Combine rendfenntartóival. Ahogy azt a lenti videón is láthatjuk, ezúttal lebegő fejhallgatókra kell vadásznunk a játék világában, melyeket egy mozdulattal a fülünkhöz emelhetünk, hogy aztán elinduljon a kommentár.

A frissítés több mint 180 percnyi hanganyagot tartalmaz, melyben a fejlesztők részletesen beszámolnak arról, hogyan készülhetett el a világ egyik legközkedveltebb szériájának különös mellékhajtása. Hallhatunk érdekességeket ugyanúgy a legalapvetőbb játékelemekről és a legapróbb részletektől, mint a legnagyobb kihívásokról, melyekkel egy VR-eszközökre fejlesztő csapatnak feltétlenül meg kell küzdenie. Ha tehát ti is a játékostáborhoz tartoztok, pörgessétek fel újra Alyx kalandját!

5.
5.
kryszisz
#3: Egy VR-ra készült játék VR nélkül. Tuti nagyon fun lenne, ezért néztem meg inkább YouTube-on az egészet. VR szemüvegem úgysem mostanában lesz, sem PC-m ami elvigye, de ha lenne sem fanyalodnék rá egy ilyen kiherélt valamire, pedig nálam nagyobb HL fan nem sok van szerintem. Csak ennyiből a Just Dance is jöhetne egér+billentyűzetre, kb. ugyanannyi értelme lenne:D

#4 Ahham, pont a Valve az, aki majd kiadja mégegyszer egy kifutott játékát némi plusz pénz reményében. Ez a gondolat már ott bukó, hogy ha ez annyira érdekelte volna őket, akkor nem hagyták volna parlagon ezt a frencsájzt 13 évig annak tudatában, hogy milliók várják tűkön ülve a folytatást. De ha annyira rá lennének szorulva a pénzre (doubt) akkor simán kiadhatták volna az Orange Box-ot is PS-re meg Box-ra, 100%, hogy kasszát robbantottak volna vele. Úgyhogy érzésre te ebből az életben nem fogsz hivatalos VR mentes változatot látni;)

Ez a fejlesztői kommentár amúgy menő dolog, már az Ep.1-ban is imádtam, nagyon érdekes volt, na meg elég újító:)
4.
4.
crytek
#3: Ha már a kutya se fogja venni érzésre jön majd. Vagy ha nem fog lesz értelmes mod is hozzá már így is egész jó ami van..
3.
3.
KopyAti
Inkább egy vr mentes verziót adjanak ki!
2.
2.
Cole
Múlt héten ugrottam neki újra, ki akarom maxolni, bár nálam nem porosodik a headset.
1.
1.
rgerg
Pont a héten tettem fel újra, mert már porosodott a headset.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...