Fejlesztői kommentárt kapott a Half-Life: Alyx

Ha kezd port fogni a VR-headset, akkor érdemes lehet újra felcsatolni a felszerelést. Egy ingyenes frissítéssel bővült a Half-Life: Alyx, így mostantól fejlesztői kommentár kíséretével is végigjátszhatjuk a Valve alkotását.

A Half-Life: Alyx követte a Portal-játékok és a Half-Life 2 példáját, így mostantól a készítők narrációja mellett is megküzdhetünk a Combine rendfenntartóival. Ahogy azt a lenti videón is láthatjuk, ezúttal lebegő fejhallgatókra kell vadásznunk a játék világában, melyeket egy mozdulattal a fülünkhöz emelhetünk, hogy aztán elinduljon a kommentár.

A frissítés több mint 180 percnyi hanganyagot tartalmaz, melyben a fejlesztők részletesen beszámolnak arról, hogyan készülhetett el a világ egyik legközkedveltebb szériájának különös mellékhajtása. Hallhatunk érdekességeket ugyanúgy a legalapvetőbb játékelemekről és a legapróbb részletektől, mint a legnagyobb kihívásokról, melyekkel egy VR-eszközökre fejlesztő csapatnak feltétlenül meg kell küzdenie. Ha tehát ti is a játékostáborhoz tartoztok, pörgessétek fel újra Alyx kalandját!

5 komment - szólj hozzá!