2021-re csúszik a 12 Minutes?

Az Annapurna Interactive ígéretesnek tűnő, időhurokra épülő játékát 2020-ra ígérték, de most úgy tűnik, csak jövőre fog megjelenni. A Steam-adatlapján már a 2021-es dátum szerepel.

Öt éve készül az Annapurna Interactive ötletes alapra épülő játéka, a 12 Minutes, amely a tavalyi E3-on mutatta meg magát újra. Idén nyáron kiderült, hogy szinkronhangnak igazi sztárokat sikerült szerezni, ezen túl azonban inkább a rádiócsend jellemezte az indie alkotást.

A cím ennek ellenére is tűnik annyira ígéretesnek, hogy felvettük azon húsz játék közé, amellyel muszáj lesz játszanunk 2020-ban – csakhogy most nagyon úgy tűnik, erre mégsem lesz lehetőségünk.

A játék Steam-adatlapján ugyanis módosult a megjelenési dátum, amely már 2021-et ír. Másfél hónap van már csak hátra az évből, és a kiadó még nem jelentette be a kiadás időpontját – igaz, halasztásról sem nyilatkozott, így hivatalos megerősítésünk arról sincs. Elnézve a mögöttünk álló évet, nem lenne meglepő, ha a 12 Minutes is az elhalasztott alkotások között végzi.

Amikor azonban megjelenik, PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is próbálhatjuk megakadályozni egy házaspár tragédiába forduló éjszakáját.

3 komment - szólj hozzá!