Készül a Heroes V második kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Hammers of Fate harmatos teljesítménye után, a Ubisoft most újabb Heroes V-kiegészítővel próbálja meg kárpótolni a kissé csalódott rajongókat.
A Hammers of Fate harmatos teljesítménye után, a Ubisoft most újabb Heroes V-kiegészítővel próbálja meg kárpótolni a kissé csalódott rajongókat.


A Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East története ott folytatódik, ahol az előző részben véget ért, helyenként pedig összefonódik majd a Dark Messiah of Might & Magic sztorijával is. A játékosokra ezúttal az Orkok népe vár, mint játszható új faj, olyan egységek társaságában, mint a Koboldok vagy a Küklopszok. A tíz új több- és öt új egyjátékos pálya mellett a készítők kitolták a fejlődési szintkorlátot, valamint új képességeket helyeztek az ősszel megjelenő, önállóan is futtatható kiegészítésbe.

13.
13.
Sasong
én is nagyon bírom az összeset igaz a 4. egy kicsit gagyi emberei lettek de az 5 meg a kiegészítők nagyon jók Dungeonok a kedvenceim ;-)
12.
12.
Czkrisz2
Én nagy Heroes rajongó vagyok nekem meg van az összes 1-5-ig. Azt meg kérdeszhetem hogy hogyan lehet a dungeon katonáit upgradelni ugyanis nekem is az a kedvencem.
11.
11.
Adamcobra
Ez nagyon tetszik nekem már így képekből is,már nagyon várom!



Én éppen most nyomom a III.-nak a Hadjáratát és nagyon király.(nekem a Dungeon a kedvencem)
10.
10.
wolfkinger
Mi a kurva fasz baja van a 7. írónak ha valakinek a 3 jön be akkor ezt tisztelni kell.

Nekem pl csak a 4 a fasza heroes rénsek közül VILÁGOS te névtelen látogató.
9.
9.
carboner93
Stalker [:)], Blood Witch, Minotaur Captain, Black Rider, Acidic Hydra, Shadow Mistress, Red Dragon Skeleton Warrior, Disease Zombie, Poltergeist, Nosferatu, Lich Master, Banshee, Horror Dragon SYLVAN --> Dryad, Blade Singer, Sharpshooter, High Druid blablabal www.heroesofmightandmagic.com

8.
8.
carboner93
lesznek benne új alternatív fejlődések is :)))) végre lesz SKELETON WARRIOR!!! :))))
7.
7.
belerul
Nekem annyi lenne a hozzászólásom, hogy azért a Behemótot, sajnálom, hogy nem rakták bele, ahogy elnézem, az nagyon kedvelt szörny volt a strongholdban
6.
6.
Rage
Hi all. Sztem is a III volt a legjobb, de a képek alapján czukor lesz az orkok és társai. Bt. vára. Alig várom!



(Ui.: Nekem a kedvencem a III-ban a Dungeon, a Tower meg a Conflux volt.)
5.
5.
felegyi
Tudjuk!Má volt nemis 1 ilyen!Legközelebb ne irjkálj ide,ha csak nem a game-hez akarsz hozzászolni!
4.
4.
gabroka
IDE figyuzzatok regisztraltok erre az oldalra:

http //www.Xpango.com/?ref=90385315 és ha INGYEN leteszteltek programokat kaptok pontokat.Ha már lesz elég pontotok küldenek pl:Xbox-ot,PS3-at,PSP-t,telefonokat,ipodokat és meg több tucat ajándékot. A haveromnak már elköldték a K800i-t, megéri...

3.
3.
VodevilX
akkor én meg a Necrokat és a Towert mondom mint rush nép a III-ban



már alig várom, amúgy a képeken látható nyomi félsárkány máris szimpi :p
2.
2.
General Thomas
Nekem a Dungeon a kedvencem, és nekem nem votl meg, de én mindent Upgradeltem kivéve a mantircore-t mert az szar az elején, csak akkro érdemes használni ha már sok van belőle.
1.
1.
General Thomas
Tehát megkapjuk a III részben levő Stronghold várat, ami kíváló lesz azoknak aki rusholni akarnak, mert ott is 2 hét alatt lazán megvotl a Behemót, alias Főszörny a várban :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...