Valaki már streamelte a Cyberpunk 2077-et

Számos játékáruházhoz már eljutottak a Cyberpunk 2077 első készletei, így bekövetkezett az elkerülhetetlen: valaki már meglovasított egy példányt, amelyet később el is kezdett streamelni.

Amíg a világ türelmesen várja december 10-ét, valaki már javában korzózik Night City utcáin. A nemzetközi launchra felkészülve lassan az összes játékáruházba megérkeznek a lemezes verzió készletei, ami hetekkel a megjelenés előtt mindig komoly rizikófaktort jelent egy sztoriközpontú játéknál.

Sajnos nem úszta meg a szivárgást a CD Projekt RED játéka sem, néhányan már most rátették a mancsukat a lemezes kópiára. Ezzel pedig fel kell készülnünk arra, hogy hamarosan szállingózhatnak majd a komolyabb spoilerek is. A minap például egy játékos már livestreamen is közvetítette a Cyberpunk 2077 első 20 percét, így arról is megbizonyosodhattunk, hogy a játék fut az első napi patch nélkül is.

A Cyberpunk 2077 december 10-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. A konzolos játékosok PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X/S-en is hozzáférhetnek a játékhoz, melyhez jövőre érkezik a teljes értékű next-gen upgrade.

27 komment - szólj hozzá!