Total War Saga: Troy - holnaptól multizhatunk

  • Írta: gorien
  • 2020. november 25.
  • Letöltés
Link másolása
Régóta várt funkcióval bővül a Total War Saga: Troy, holnap landol a multiplayer. Mivel a többjátékos móka egyelőre bétás, néhány bugra még számíthatunk, de a lényeg az, hogy többé nem kell a gépi ellenfelekkel hadakoznunk.

Az Epic Games Store egyik legváratlanabb húzása idén az volt, hogy a megjelenés napján ingyen osztogatta a Total War Saga: Troyt. A játék szerencsére jól is sikerült, szóval nem hiába zsákolták be 7,5 millióan, a játékosoknak azonban eddig kellett várniuk arra, hogy gépi ellenfél helyett más emberekkel szemben is megmérethessék magukat.

A november 26-án élesedő frissítés végre a multiplayerrel is kiegészíti a Creative Assembly játékát. A kooperatív játékmódban végigjátszhatjuk a kampányt, míg a kompetitív változatban egymás ellen harcolhatunk – az akár hét játékost is egymásnak eresztő módban még a közösség által készített pályákat is választhatjuk csatatérnek.

A multiplayert egyelőre bétaként kell kezelni, így lehet számítani arra, hogy kisebb hibákba, bugokba belefutunk, amit idővel persze javítanak a fejlesztők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...