Lelövik a Super Mario Maker online funkcióit

  • Írta: gorien
  • 2020. november 26.
  • Gyászhír
Link másolása
A 2015-ben Wii U-ra megjelent Super Mario Maker online részlegének támogatása jövőre megszűnik. Újabb saját készítésű pályákat már nem fogunk tudni feltölteni, sőt a Wii U eShop digitális polcairól is eltűnik a játék.

Öt évvel ezelőtt a Super Mario Maker a Wii U-játékosok kezébe adta a pályaépítés lehetőségét, és ők éltek is vele: számtalan rafináltabbnál is rafináltabb kihívás készült mindenki örömére, avagy frusztrációjára. A jó világnak azonban hamarosan vége: 2021. március 31-től nem lehet többé pályákat feltölteni, nem frissülnek majd a ranglisták és a pályakereső Super Mario Maker Bookmark weboldal is leáll.

Az online részek lelövését megelőzően a játék a Wii U eShop polcairól is lekerül január 12-én, azt digitálisan utána ott már nem lehet megvásárolni. A Nintendo köszöni a játékosok szeretetét, és azt is tisztázta, hogy a lezárás előtt feltöltött pályák továbbra is elérhetőek lesznek. A Super Mario Maker változásai a switches folytatást semmilyen formában nem érintik.

A Super Mario Maker egy 3DS-es átiratot is kapott, ám abból eredetileg is hiányzott a pályák online megosztásának lehetősége.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...