Csak a premier után jelentik be a Cyberpunk DLC-it

A CD Projekt RED vezetője a fejlesztőstúdió befektetőinek árulta el, hogy a csúszásokra való tekintettel a megjelenés előtt már nem jelentenek be semmilyen DLC-t a Cyberpunk 2077-hez.

Noha sok játékost idegesít, hogy a fejlesztők már a megjelenés előtt bejelentik a játékok DLC-it és szezonbérleteit, ha belegondolunk, üzleti szempontból ez teljesen logikus, a befektetők pedig egyenesen igénylik. Erre példa a Cyberpunk 2077 esete is: a CD Projekt RED a részvényeseinek tartott konferenciahívást, ahol erre is rákérdeztek a cég társvezetőjénél, Adam Kicińskinél.

Az úriembert arról faggatták a befektetők (via Seeking Alpha), hogy mikor fogják bejelenteni a játék kiegészítőit, amire ő úgy válaszolt, hogy bár az eredeti tervek szerint erre már a premier előtt sor került volna, a csúszásokra való tekintettel végül csak a megjelenés után fognak beszélni a későbbi terveikről. Korábban a CD Projekt RED már leszögezte, hogy a Cyberpunk 2077-hez ingyenes és fizetős tartalmakat egyaránt várhatunk majd, az utóbbiak pedig legalább olyan méretes adalékok lesznek, mint a The Witcher III expanziói.

Kiciński egyébként a Cyberpunk 2077 multiplayer szegmensére is kitért: állítása szerint a többjátékos mókára ők egy önálló termékként tekintenek, az első részleteket pedig a jövő év első negyedében osztják meg róla.

A Cyberpunk 2077 december 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - Kiciński kérdésre azt is elmondta, most már cserkészbecsszó, hogy nem lesz több csúszás.

18 komment - szólj hozzá!