Csak a premier után jelentik be a Cyberpunk DLC-it

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 27.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED vezetője a fejlesztőstúdió befektetőinek árulta el, hogy a csúszásokra való tekintettel a megjelenés előtt már nem jelentenek be semmilyen DLC-t a Cyberpunk 2077-hez.

Noha sok játékost idegesít, hogy a fejlesztők már a megjelenés előtt bejelentik a játékok DLC-it és szezonbérleteit, ha belegondolunk, üzleti szempontból ez teljesen logikus, a befektetők pedig egyenesen igénylik. Erre példa a Cyberpunk 2077 esete is: a CD Projekt RED a részvényeseinek tartott konferenciahívást, ahol erre is rákérdeztek a cég társvezetőjénél, Adam Kicińskinél.

Az úriembert arról faggatták a befektetők (via Seeking Alpha), hogy mikor fogják bejelenteni a játék kiegészítőit, amire ő úgy válaszolt, hogy bár az eredeti tervek szerint erre már a premier előtt sor került volna, a csúszásokra való tekintettel végül csak a megjelenés után fognak beszélni a későbbi terveikről. Korábban a CD Projekt RED már leszögezte, hogy a Cyberpunk 2077-hez ingyenes és fizetős tartalmakat egyaránt várhatunk majd, az utóbbiak pedig legalább olyan méretes adalékok lesznek, mint a The Witcher III expanziói.

Kiciński egyébként a Cyberpunk 2077 multiplayer szegmensére is kitért: állítása szerint a többjátékos mókára ők egy önálló termékként tekintenek, az első részleteket pedig a jövő év első negyedében osztják meg róla.

A Cyberpunk 2077 december 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - Kiciński kérdésre azt is elmondta, most már cserkészbecsszó, hogy nem lesz több csúszás.

16.
16.
shatterhand
#14: Nem olvastam, emlitette az Ow zoli vmelyik játéka streamelese közben.
14.
14.
AfterLife
#5 és #6

Ezeket a pontozásról szóló dolgokat hol olvastátok?
6.
6.
hedzsooo
#4: ..Én + azt hallottam hogy 200 pontot kapott alaphangon mindenhol. De csak a PC-s verzió, a többit nemt'om, mert nemkem igazából 8 is a tobbi verziója...

Persze legyen a lehető legjobb minden platformon de igazából ez már nem a kiöregedett konzolokra való cím, hanem PC-re, + az új gen. konzolokra
4.
4.
shatterhand
Tegnap hallottam,hogy korrekt 80pont körüli a kiküldött demok alapján.
Nekem mondjuk gyanus a legutóbbi 6perces videó. Ps4es mozgás áll kb 4percbol. Annak is 99%a egy félig szkrippelt belső teres jelenet.
2.
2.
hedzsooo
Mondjuk nekem tetszik ez is, hogy a multis nem valami szutyok lesz amit senki sem kivanna igazabol, mint pl. a BioWare+EA tette a Mass Effect-be bele, v. pl. a Dragon Age-be, azokra sem volt szukseg..

Inkabb csinaljak igy, legyen a multis resze is egy kulonallo, komolyabb, teljeserteku jatek, amiert fizet az ember persze teljes arat, am cserebe kap is valami ertelmes multis mokat is aztan. :)
1.
1.
Zedas
A második részt pedig még később fogják bejelenteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...