Oscar Isaac lesz Snake a Metal Gear Solid-filmben

Először a Deadline számolt be róla pletykaként, majd a Metal Gear Solid-filmet rendező Jordan Vogt-Roberts is megerősítette a hírt, miszerint Oscar Isaac alakítja majd Solid Snake-et az adaptációban.

Először a Deadline számolt be róla, majd a filmet rendező Jordan Vogt-Roberts is megerősítette egy tweetben (az alábbi kép társaságában), hogy a legutóbbi Star Wars-trilógiában is feltűnő Oscar Isaac alakítja majd a Metal Gear Solid-film Solid Snake-jét. A vicces az, hogy a színész egy tavalyi tévéinterjú alkalmával már bedobta, hogy szívesen vállalná a karaktert.

A Metal Gear Solid adaptációja immár hatéves projekt, a Kong: Skull Islandet is jegyző Vogt-Roberts mellett Derek Connolly forgatókönyvíró (Jurassic World-trilógia), illetve Avi Arad és Peter Kang producerek közreműködéséről tudunk még - a filmet a Sony Pictures szállítja majd.

Noha azt még nem tudni, hogy mikor veszi kezdetét az anyag forgatása, a stúdió állítólag prioritással kezeli a projektet, a késlekedés oka pedig inkább Isaac sűrű naptára. A színész csak jövőre három mozifilmben tűnik majd fel (például a Dűnében), emellett több tévés projektet is betárazott, köztük a Disney+-ra készülő Moon Knight-sorozat címszerepét is.

11 komment - szólj hozzá!