Ingyenjátékkal indult a GOG téli vására

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 17.
  • Akció
Link másolása
Tegnap rajtolt el a GOG Winter Sale, aminek a keretein belül nem csak hatalmas akciókkal, de ajándékjátékkal is kedveskednek nekünk a szervezők, ami ezúttal nem más, mint a 2015-ben megjelent Prison Architect.

Idén karácsonykor sem maradunk hatalmas leárazások nélkül a különböző digitális platformok áruházaiban, ami alól nem kivétel a GOG sem. A DRM-mentes kínálatáról elhíresült bolt december 16-tól január 4-ig rendezi meg az idei Winter Sale-t, amit rögtön egy ingyenes játékkal ünnepel.

Amennyiben elfogadjátok, hogy az áruház marketinges célokból emaileket küldjön nektek, máris hozzáadhatjátok a gyűjteményetekhez a Prison Architectet. Az ajánlat jelenleg még 51 órán keresztül érvényes, így nem árt sietnetek.

Az ajándékjáték mellett természetesen hatalmas akciókkal is vár az áruház: például most mind a Controlra, mind a The Outer Worldsre 50 százalékos kedvezménnyel csaphattok le, míg a Wasteland 3 33 százalékos engedménnyel zsebelhető be.

3.
3.
Ooorky
Valszeg én vagyok hülye, de ennek a játéknak mi értelme?
Olyan mennyiségű rab ömlik egy idő után a börtönömbe amit egyszerűen nem tudok kezelni, a hangyafasz méretű gombot is 2 nap után találtam meg, ahol fejleszteni tudok.
2.
2.
Extol
Jó oldal a GoG, de rengeteg jogutód nélkül maradt abandonware cím itt sem elérhető. Még jó hogy mindent meg lehet szerezni ha sokadik forrásból akkor is.
1.
1.
Csokis
A hozzá való Cleared For Transfer DLC is ingyenes! https://www.gog.com/game/prison_architect_cleared_for_transfer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...