Black Ops: Cold War - ingyenes zombivadászat

  • Írta: szlav
  • 2021. január 12.
  • Akció
Link másolása
Az Activision bejelentése szerint egy teljes héten át bárki ingyenesen irthatja majd a Call of Duty: Black Ops - Cold War zombijait. Ez az első alkalom, hogy ideiglenesen ingyenessé válik a széria Zombies módja.

Január 14-én élesedik a Call of Duty: Black Ops - Cold War szezonközi frissítése, melynek apropóján az Activision és a Treyarch kapva kap az alkalmon, hogy még több játékost rántson be az online lövöldébe. Az utóbbi években, különösen a Modern Warfare kapcsán már szinte megszokhattuk az időnként fel-feltűnő ingyenhétvégéket, a mostani akció azonban más lesz, hiszen ez az első alkalom a széria történetében, hogy a játékosok díjmentesen kipróbálhatják a Zombies játékmódot.

A zombimészárlása tehát január 14-től egészen január 21-ig szállhatnak be azok, akik nem vásárolták meg a játékot. Ez bőven elegendő idő lesz arra, hogy a hagyományos mód mellett kipróbálhassuk a most debütáló Cranked-verziót is, amely a szokásosnál is jobban felpörgeti a vadászatot: a játékosok felrobbannak, ha a megadott időn belül nem ölnek meg egy zombit. A PlayStation-tulajok ezúttal is egy hajszállal jobban járnak, az ő masinájukon ugyanis játszható lesz a Zombies játékmód Onslaught-variánsa is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...