Ilyen vas kell majd az Outriders alá

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 14.
  • Gépigény
Link másolása
Múlt héten sajnos arról kellett beszámolnunk, hogy csúszni fog a Painkiller alkotóinak legújabb játéka, az Outriders, de most legalább az is kiderült, hogy az új időpontig milyen erős PC-t kell építenünk ahhoz, hogy jól fusson a looter-shooter.

Sajnos már biztos, hogy április 1-ig várnunk kell a Outriders megjelenésére, de legalább addig is lesz időnk egy kis pénzt gyűjteni, hogy olyan PC-t rakhassunk a People Can Fly új TPS-e alá, amin már biztosan zökkenőmentes játékélményben lesz részünk.

A fejlesztők tudatosan számoltak azzal, hogy nem minden játékosnak dolgozik egy atomerőmű az asztala alatt, így elmondásuk szerint ha az elmúlt hat évben vásároltál PC-t, akkor legrosszabb esetben is futni fog nálad a játék, igaz, alacsony beállítások mellett, 720p-ben és 60 fps-sel.

A lengyel csapat egyébként nem aprózta el a PC-s specifikációk listáját, egy külön videót is készítettek, amiben részletesen bemutatják az Outriders számítógépes extra tartalmait:

25.
25.
#19: Van olyan, hogy meg ennyire sem jon be valakinek, meg anno ps4-en probaltam ki a warframe-et, de meg a pancelok formaja is idetlen nekem, egyszeruen total erdektelen ;-)
23.
23.
almaspite
#22: Még annyi kiegészítés, hogy szinte a játék összes mechanikáját, illetve karaktereket bemutattak már videoban. Én szeretem matekos szemel nézni a dolgokat, ezért szeretem a monster hunter worldot, mert amilyen balance-ot összeraktak bele az egészen szép munka capcom-tól.

Ezzel a játékkal nem játszottam és egyenlőre csak olyan értéket tudok amiket a videoban láttam... de inkább azt mondanám a warframe igénytelen ehhez képest, mert eddig úgy egyben van az egész, aztán majd eldől.

(például a warframebe a balance, kiadnak egy karaktert ötletes képességekkel, és borzalmas értékkel, sebzéssel vagy területi értékkel például... vagy kisebb képesség mechanikai hiányok, amitől képesség használhatatlan lesz, arra amire ők tervezték, hogy a játékos majd használni fogja, meg ilyen dolgok.)
22.
22.
almaspite
#19: Ez még nem jelent meg, és eddig sokkal pozitívabban állok hozzá, mint ahhoz a vacakhoz, balance és karakterek, talent rendszer érdekesen van megcsinálva benne. Sokszor mondtam a video alatt például a pyromaniac-nál, hogy ez igen ennek kellett volna lennie a warframebe az ember-nek, illetve a másik az Atlasnak.... értsd van warframebe mr 25 accountom és közel 1300 órám.

Azóta unalmasabbnál unalmasabb a játék mióta a digital kivágta belőle a raideket, lassan 2 éve hagytam ott és amiket hallok róla, nem bántam meg egyáltalán azt hogy nem játszok vele.
20.
20.
Neo1989
High-on simán menni fog. Avagy mire jó egy video konverter gép.
64 GB rammal. :)
19.
19.
DragonBleacPiece
nagyon suttyó leszek, de miért játszana valaki ezzel az igénytelen okádék fossal, ha ott a warframe ami nyújtja ezeket ingyen? egyszerűen nem tudtam szebben megfogalmazni, bár fáradt vagyok
2.
2.
Hanoi
3470 minimumon... i7 7700 közepesre...egyik se mai darab. Meg se közelíti a cyberpunkot.
Hogy lesz ebből az év játéka...?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...