A PC-s Game Passre is eltalál a Control

  • Írta: gorien
  • 2021. január 18.
  • Akció
Link másolása
Amikor a Control bekerült az Xbox Game Passbe, nem részesülhetett belőle mindenki. Azonban ami késik, nem múlik: hamarosan a PC-sek is belevethetik magukat Jesse Faden paranormális kalandjaiba.

A Remedy játéka tavaly decemberben került be az Xbox Game Pass kínálatába, sokak csalódottságára azonban a PC-s előfizetők előtt nem nyílt meg a lehetőség Federal Bureau of Control főhadiszállásának felfedezésére. A szolgáltatás Twitter-fiókjának hála azonban tudjuk, hogy ez nem marad így sokáig.

Hamarosan, dátumra pontosan január 21-én ugyanis a Game Pass PC-s részlegén is játszható lesz a Control. Az Xbox Game Pass-előfizetésnél továbbra is él az akció, amelynek keretében az első hónapot 300 forintért megválthatjuk, míg ha egyből a Game Pass Ultimate-re fizetünk be, akkor a 300 forintos ár két ajándékhónapot is tartalmaz.

27.
27.
#26: 9 frank lesz a nemzetközi posta, ha jól van feladva 5 kg-ig. Ha 10 kilósra adják fel, akkor 37 frank. Legalábbis a sima svájci posta oldalán ezt látom. De a vevő kap tájékoztatást a várható postaköltségről, ha van még hozzá belföldi. De az asszem nincs a Media Markt-nál. Viszont, ha akarsz, akkor fizethetsz express szálításra egy halom pénzt az ismerősnek és úgy random idővel előbb odaér.
26.
26.
crytek
#23: Kint élő ismerős rendelte magához. Ő adja fel nekem postára de ha a posta 20k is lesz akkor is best buy. Alza ma dobta fel fentvolt vagy 20 másodpercig ugyanez 306k-ért

25.
25.
Ganzer
#21: Baszki, ennyiért èn is vennék, még úgy is hogy jelenleg gamer laptopom van :D Párom gépében el lenne a gtx 970es helyett.
24.
24.
#23: Hozzáteszem, ha nem vettem volna valamit nem rég, akkor most gondolkodás nélkül azt rendelném én is.
23.
23.
#21: Jó vétel. Nem kértek extrát a szállításhoz?
22.
22.
ABorealis27
#21: Az majdnem MSRP, nem rossz, gratula.
21.
21.
crytek
#20: lol ez nem fekete piac hogy titkoljam

Svájc mediamark MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 3X OC 629,00CHF ~210.000ft

20.
20.
#19: A posta mindig idegtépő, de ez van. Szerfelett érdekel, hogy mit fizettél és melyik modell, úgyhogy privátban közölhetnél egy összeget én pedig megesküszöm mindenre, ami szent és értékes, hogy nem hozom soha nyilvánosságra.
19.
19.
crytek
#18: Ismerős rendelt most nekem egy 3070-et így már nincs gond (szerintem sokáig verhetetlen áron itthon főleg)
Max ha nem válik be eladom olyan olcsó volt hogy lazán 60-70k plusszal el tudnám adni egyből.
Remélem a postai ügyintézés gyors lesz
18.
18.
#10: "Időutazó meg nem vagyok"

Miért?

Ismerem én is a jelenséget és erősen agyalgattam rajta, hogy a régi karim árát nullázni fogják az új 3000-es nvidiák, meg a fillérekért égből hulló 2000-esek tömegei. Hatalmas megtörtént eset volt tavaly okt 29-én a 3070 megjelenése 499 dollárért. Szó szerint a hülyének is megérte. Aztán az így elértéktelenedett RTX 2000 szériánál meg használtan láttam olyan árakat, hogy leégett tőle a hajam és 4 évig csak hideg borogatás mellett tudtam aludni. De utána is még pár hónapig Clorox-szal kellett mosni a szemem, hogy helyre jöjjek.

Minden esetre felbobtam most ebay-re free for all death mach módba a régit 9.99€ kezdőlicittel. Szombat délben jár le, hogy a végén legyen mindenkinek ideje manipulálni az árfolyamaot, nekem meg közben szépen becsomagolni vasárnap. Nagyon cukorfalat képek vannak róla és komolyan érdekel, hogy mi lesz a vége.
17.
17.
Qbász
#10: Szintén zenész. Ha megvárom a 3060 bejelentést 40000 ft-al többért tudtam volna eladni a kártyám. Egy hetet kellett volna várni csak XD Fene se gondolta volna hogy egy újabb bányászkártyát ad ki az Nvidia.
16.
16.
Oistrakh01
Ekkora egy kula játékot..
15.
15.
Ganzer
#11: Szintén zenész. Mmorpg-s chaten ismertem meg a kisasszonyt. Ez volt 10 éve, azóta vettünk egy házat és a mai napig egymás mellett kockulunk. Valentin napra közösen rendeltünk egy Bloodborne szobrot. :D
11.
11.
DragonBleacPiece
#7: de lehet hogy megismersz a gép előtt valakit a netről, és beleszeretsz, énis pl évekig csak a gép előtt görnyedtem és ugyanazt mondtam mint te, mégis megismertem valakit
10.
10.
crytek
#9: Mivel a boltok polcain olyan hogy közeépkategoria "rendes" áron nem létezik nem csoda hogy az emberek sokkal drágábban adják el a termékeiket mivel azokat mások simán megveszik ugyanis kell nekik mert játszani akarnak...

70k ba adtam el az 1070timet..most kb 1 órán belül lenne rá vevő akár 110-120k-ért is.. Ez van ez már csak ilyen.De amikor eladtam még nem volt ez ami most van. Időutazó meg nem vagyok szóval tenni ellene már úgysem tudok. Nem akartam venni VGA-t de ahogy látom a dolgokat ez a helyzet nem igen fog változni ezért elkezdtem vadászni ,hogy mégis legyen valamim.
9.
9.
#4: Amúgy tényleg nem szabad eladni, amíg nincs meg az új. Amikor ott az új, akkor kell kikapcsolni a gépet és kicserélni őket. Különben, ahogy ebay-en nézem meglepően magasra licitálják az emberek a használt kártyákat saját maguktól. Ott tartunk, hogy egy 4 éve piacon lévő 3 éves közép-felsőkategóriás VGA-t jobban feltolnak a népek, mint az eredeti új árának a fele. Szóval ja, még rosszkor is adtad el. Ahogy megy az idő egyre jobban ki vannak borulva a népek és egymással versenyeznek árajánlatban csak hogy tudjanak venni valamit. Amik meg nem lehúzos és nyerészkedős hirdetések vannak fent, azok meg másodpercek alatt vannak elkapkodva.
8.
8.
playstation4
Kit érdekell a gyerek,inkáb megveszek 30000ft-ért egy komoly gamet minthogy gyerekem legyen
2.
2.
hedzsooo
#1: Vedd vissza... Jopenzert tuti visszavasarolhatnad...
1.
1.
crytek
Most sajnálom igazán hogy eladtam a vga-mat...ezt kipróbáltam volna..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...