Csak jövőre érkezik a The Lord of the Rings: Gollum

Habár az eredeti tervek szerint még idén befuthatott volna a The Lords of the Rings: Gollum, a Daedalic Entertainment elárulta, hogy csak 2022-ben szegődhetünk a drágaszág nyomába.

Egyszerre jó és rossz hírrel is szolgálhatunk a Gollam sompolygós kalandjait követő Gyűrűk Ura-játékkal kapcsolatban. Essünk túl a nehezén, hiszen ezt már a címben is olvashattátok: sajnos nem válnak be az eddigi tervek, számos más produkcióhoz hasonlóan a The Lord of the Rings: Gollum is csak komoly késéssel, valamikor 2022 folyamán jelenhet meg.

A jó hír viszont az, hogy további támogatásra lelt a játék. Eredetileg egyedül a Daedalic Entertainment felelt mind a játék fejlesztéséért, mind a kiadói és terjesztési teendőkért, az utóbbi feladatokhoz azonban betársult a Nacon is. A franciák közreműködésével arra számít a két vállalat, hogy a lopakodásra és nehéz döntésekre kihegyezett kalandjáték minden Gyűrűk Ura-rajongó elvárásának eleget tehet majd.

A The Lord of the Rings: Gollum PC-n, Xbox One-on, Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen is napvilágot lát majd.

5 komment - szólj hozzá!