Traileren a Nintendóról szóló dokusorozat

Formálisan is megerősítették a Nintendóról szóló dokumentumfilm-sorozat, a Playing with Power: The Nintendo Story érkezését, amihez egy trailert is kiadtak a készítők. Csekkoljátok!

Beigazolódtak a pletykák, március 1-jén érkezik meg a (Magyarországról sajnos nem elérhető) Crackle kínálatába a Playing with Power: The Nintendo Story, amely egy ötrészes dokumentumfilm-sorozat lesz Jeremy Snead rendezésében és Sean Astin narrálásában. Az anyaghoz az első kedvcsináló is befutott már:

A sorozat a Nintendo teljes történetét feldolgozza majd, vagyis visszamegy az 1889-es kezdetekig, bemutatja, hogyan szállt be a cég a játékpiacra, és persze a későbbi konzolháborúkról is szó esik. Az anyagot számos interjú színesíti, többek között a Nintendo of America korábbi elnöke, Reggie Fils-Aime, az Xbox első számú embere, Phil Spencer, és a Sega of America egykori vezérigazgatója, Tom Kalinske is megszólal.

Ahogy azt a trailer is sejteti, a készítők a Nintendo múltjának kellemetlenebb pillanatait is megkapargatják majd, szóval mindenképp érdemes lesz vetni a sorozatra egy pillantást!

1 komment - szólj hozzá!