Íme, a Games with Gold márciusi felhozatala

  • Írta: szlav
  • 2021. február 24.
  • Akció
Link másolása
A hónap vége felé közeledve eljött az idő, hogy megtudjuk, milyen ajándékokat szán a Microsoft az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetőinek. Retteghetnek az elit zsoldosok, a tengeri hajósok, de még a lámák is!

Az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői márciusban is megkapják a jussukat, és habár nem az elmúlt idők legerősebb felhozataláról van szó, a négy cím közt így is akad egy pár érdekesség.

A hónap elején a mostani felhozatal legnagyobb sztárja, a Warface: Breakout lehet a miénk, mellé pedig behúzhatjuk a Metal Slug 3-at, a run and gun zsáner egyik koronázatlan királyát. Hozzájuk csatlakozik két héttel később a mecheket és lámákat összeeresztő Vicious Attack Llama Apocalypse és a Port Royale 3.

Jó szórakozást!

12.
12.
crytek
#11: Sajnos a Gears 5 nem lett az a többször végigjátszós. Egynek elment. Bár majd biztos beszerzem később mint a 2-3-4-4t 0.7 eurokért de lehet játszani újból nem fogom.
11.
11.
#10: 10 euro volt Steamen is tavaly, siman megeri mar rendesen birtokolni akit erdekel meg ha sok havi 300 is a dij, de mas honap meg nem 300, 10 euro lofutty.
10.
10.
crytek
#9: A Gears 5 egy random 300ft-os game passban is bármikor benne van..szóval azt mintha nem is adták volna
9.
9.
Fata Morgana
Bakker a Februáriban benne volt Gears5, nem lehet minden hónap kanaán.
7.
7.
Őrnagy
Ez tényleg gyenge, de nagyon durva akciók vannak a Store-on. Vagy csak nekem tűnik a annak? Lehet, hogy túl gazdag lettem, és a pénz már nem is számít? Kétségeim vannak.
6.
6.
crytek
#5: Most adja total freebe a Ratchet & Clank-et majd. Ez magában több hónapnyi hulladék goldot ver
5.
5.
DarkCrash
Kíváncsi leszek mit dob a Sony márciusra, mert ez most rém gyenge az MS-től
4.
4.
crytek
#3: 2 db jó xbox 360as játékot.. Sajnos ez nem igen jön össze a MS-nak.. No nem baj most 2024-ig van gpuem. 35 hónap csak lesz pár értelmes xbox 360-as cím
3.
3.
delphijos
#1: 300 forintos GP mellett mit akarsz ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...