Szünetelnek a Possession munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blitz Games bejelentette, hogy a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő akciójátékának munkálatai bizonytalan ideig szünetelnek.
A Blitz Games bejelentette, hogy a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő akciójátékának munkálatai bizonytalan ideig szünetelnek.

Ugrás a galériához

A srácok egyelőre nem tudják, hogy mikor állnak neki a Possession befejezésének - állításuk szerint nagyon elfoglaltak többi készülő játékaikkal. A cím érdekessége az, hogy a játékosnak ezúttal  egy zombi bőrébe kell bújnia, nem pedig az üldözött szerencsétlenébe, ahogy azt minden túlélő horrorban megtehettük eddig. A Possession alatt az Endorphin Engine dübörög, mely állítólag rendkívüli realizmussal vértezi fel az új címet. Remélhetőleg minél hamarabb folytatódhatnak a projekt munkálatai.

3.
3.
Fight!
Ezt a grafikát még a PS1 is tudná!
2.
2.
kenny22
nem mintha tudnám h milyen ez a játék mert most hallok először róla de ha így néz ki most akk elég szar lehet az meg a másik h ha elhúzzák a fejlesztését akk még rá kell h dolgozzanak ha versenyt akarnak tartani a mostani v a közel jövőbeli játékokkal
1.
1.
tjames
Hát ezek a képek még nem mutatják meg számomra az "Endorphin Engine-t mely állítólag rendkívüli realizmussal vértezi fel az új címet "

:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...