Hood: Outlaws & Legends - beköszön a Hunter

  • Írta: szlav
  • 2021. március 12.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Hood: Outlaws & Legends karakterbemutató videósorozata, melyben megismerhetjük az online játék egyedi karakterosztályait. Ezúttal a lopakodás és a számszeríj mestere, a vadász került a reflektorfénybe.

Robin Hood mítosza igen szörnyen sötét fordulatot vett a Hood: Outlaws & Legends interpretációjában, de persze egy kompetitív online akciójátéknál ki szeretne finomkodni? A Focus Home Interactive és a Sumo Digital nemrégiben egy új videósorozatot indított, melynek köszönhetően jobban megismerhetjük a játszható karaktereket - elsőként a Ranger került terítékre, most pedig a Hunter mutatja meg, hogy miért érdemes őt választani.

A megfontolt játék és a lopakodás mesterei biztosan kedvelni fogják a vadászt, hiszen az egyik passzív képességének köszönhetően bármilyen szögből megközelíthetjük az áldozatainkat, hogy aztán csendesen végezzünk velük. Nincs azonban akkor se nagy baj, ha lebuknánk, hiszen egy jól időzített füstbombában úgy eltűnhetünk, hogy azt még maga Batman is megirigyelné. A legfőbb harci eszközünk azonban az alkarra erősített számszeríj lesz, amellyel három lövedéket is kilőhetünk egy pillantás alatt.

A Hood: Outlaws & Legends május 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
Viktor_The_Best
Csak nekem jut rola eszembe az Assasins Creed? Remelem nem olyan unalmas lesz ez is? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...