Hunt: Showdown - vészt jósolnak a varjak

  • Írta: szlav
  • 2021. március 13.
  • Videó
Link másolása
A Hunt: Showdown mocsárvidéke eddig sem volt egy barátságos hely, de a titokzatos új főellenfél érkezésével csak sötétebb és félelmetesebb lesz a bayou. Már az előzetestől is felállt a hátunkon a szőr.

Az utóbbi néhány év egyik legkülönlegesebb online lövöldéje, a Hunt: Showdown hamarosan megkapja a következő nagy frissítését. Az As the Crow Flies névre keresztelt update alig néhány héttel követi majd a számos balanszfrissítést és személyre szabható lőszereket hozó 1.5-ös patchet, a Crytek félperces előzetese alapján pedig ezúttal egy új főellenféllel lesz dolgunk.

A Butcher, Assassin és Spider triójához csatlakozó varjúdémonról korábban is hallhattunk már pletykákat, és egy-két kisebb teasert is megejtett korábban a német fejlesztőbrigád, így csak idő kérdése volt, hogy mikor találkozhatunk majd a rémisztő új célponttal.

A trailer végén szereplő dátumpáros alapján úgy tűnik, hogy egy időszakos esemény keretei közt találkozhatunk majd először a varjúval, de a március 24-ét és április 12-ét megjelölő előzetes ugyanígy jelentheti a frissítés PC-s, illetve konzolos megjelenését - a Hunt fejlesztőcsapata hírhedt arról, hogy szeret titokzatoskodni.

10.
10.
shooter1234
#4: Prestige 1 -et meglépve lement negatívba a K/D -m, mivel prestige alatt külön matchmakel, és csak akkor rak be nagyobb játékosokat, ha épp nincselég player. Prestige 1 -be lépve meg már a végtelen órásakat is összearkja a hozzám hasonló 60 órát játszott kezdőkkel, így nem kell nagyon elkapkodni a szintlépésesdit. Amúgy random másik 2 embert 5 másodperc alatt talál mellém, és a szerver betöltéssel együtt simán megvan 1 perc alatt.
9.
9.
crytek
#8: Az nem az amit ígértek.
8.
8.
kisbiflos
#3: Benne van. Trials a neve. Többet nem kaptok. :D
7.
7.
waker8
#4: Gyere nyugodtan. A magyar discord szerveren mindig találni társakat, akik segítenek. Én már a béta óta nem tudom letenni a játékot. Steamen waker7 néven megtalálsz.
6.
6.
Raam989
#4: Idő és kitartás kell hozzá az biztos. Egyedül és random csapattal semmiképp nem ajánlanám, max ha tudsz velük kommunikálni.
Mostanra a játékot leginkább egy szűk, kitartó és profi réteg nyomja, így rendszerint futni bele sokkal jobb játékosokba, ami el tudja venni az ember kedvét.
Szerintem legalább egy (inkább két) szintén kezdő barátot csábíts magaddal, vagy legjobb ha keresel egy pro játékost, aki fogja a kezed legalább az első prestige szintig.
5.
5.
BockÚr
#4: Szerintem is is de a játék annyira már nem nehéz mint volt 1.0 ás patch kb kinyirta nekem az egészet mert könnyitettek rajta casualabb lett és a progression is változott azóta be sem léptem és már nem is fogok szerintem de ha nem probáltad elötte bejöhet simán max kérsz egy visszatéritést
4.
4.
szujonor
Mennyire durván profik a játékosok? Nagyon tetszik a játék és szeretném elkezdeni, de félek, hogy nem élvezném, mert pár perc után kilőnének, hogy azt se látnám, merről jött a golyó. :D
Az nem baj, ha idővel, kitartással tanulható a játék. Azt élvezném.
3.
3.
crytek
A majd 1 éve beígért single rész jöhetne..
2.
2.
Raam989
#1: Ja meg normális matchmakinget.
1.
1.
Raam989
Bugfixeket, stabilitás patcheket, meg nextgen upgradet jósolnának már inkább...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...