Friss látványtervet kaptunk az új Dragon Age-ből

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 23.
  • Képek
Link másolása
Nem mondhatni, hogy fuldoklunk az új Dragon Age látnivalóiban, de azért szerencsére - még ha lassan is - a játék producere lelkesen posztolgatja a Twitterre az újabb és újabb koncepciós rajzokat az RPG-ből.

Ismét egy vadonatúj látványtervet osztott meg a Twitter-profilján Christian Dailey, az új Dragon Age producere. A legutóbbi íjász karakter után ezúttal egy tevinteri mágusnak a vázlatát csodálhatunk meg közelebbről egy kép erejéig:

Az illető öltözéke a rajongók számára nem lehet nagy meglepetés, hiszen nemrég már kiderült, hogy az új Dragon Age Tevinter északi birodalmába kalauzolja majd a játékosokat. Szintén egy pár héttel ezelőtt hallottunk pletykákat arról is, hogy a BioWare elvileg teljesen kigyomlálta a multit az új epizódból, így a csapat most már teljes erővel az RPG single player részére koncentrálhat.

Sajnos arról továbbra sincs információnk, hogy mikor és egyáltalán milyen platformokra érkezik majd a legújabb Dragon Age-játék.

1.
1.
Hab
Első kép után attól féltem, hogy a férfi karaktereknek is ismét báli ruhában kell majd flangálnia, de az utána lévő két kép egész biztató páncélok szempontjából.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...