Önálló kiegészítőt kap a Shadow Tactics

  • Írta: gorien
  • 2021. március 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Öt évvel az eredeti megjelenés után a Mimimi Productions kiegészítőt készít lopakodós játékához, a Shadow Tactics: Blades of the Shogunhoz. Az Aiko’s Choice-ban egy női nindzsatanítvány száll szembe az őt kísértő múltjával.

Nem mostanság jelent meg a Shadow Tactics: Blades of the Shogun, egészen pontosan 2016-ban játszhattunk vele először. Az azonban egyértelmű, hogy a fejlesztők azóta sem feledkeztek el róla, hiszen bejelentették a tegnapi Future Games Show-n, hogy még idén új kiegészítőt kap, aminek Aiko's Choice lesz a címe.

Az Aiko's Choice-ban megismerjük Aikót, egy kunoichi-növendéket, aki az álcázás mestere, ám a múltjának szellemei elől még ő sem rejtőzhet el. Ezért a barátaival (egy csapat profi orvgyilkossal) útra kél, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljon az említett kísértetekkel. A kiegészítő három fő küldetést tartalmaz és három rövidebb mellékküldetést, amelyek mindegyike vadonatúj, az Edo-kor ihlette környezetben játszódik.

Ehhez a kiegészítőhöz ráadásul nem kell birtokolni az alapjátékot, akár önállóan is megvásárolható lesz, amikor 2021 végén megjelenik. A Shadow Tactics PC-re, Xbox One-re és PlayStation 4-re jelent meg, a kiegészítő is valószínűleg ezekre várható, bár konkrét platformlistát most nem adtak a fejlesztők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...