Kiegészítőt kap a Cloudpunk

Idén visszatérünk Nivalisba. Rania története még nem zárult le, ráadásul egy részeges szerencsejáték-függő, Hayse is csatlakozik hozzá játszható karakterként a City of Ghosts elnevezésű kiegészítőben.

A Cloudpunk napfényt sosem látó, felhőkarcolókkal és nyomortelepekkel teli világát tavaly fedezhettük fel Raniával, a Cloudpunk nevű cég új fuvarosával, aki hamar sorsdöntő események sűrűjében találta magát. Megpróbáltatásai azonban nem értek még véget. Az Ion Lands bejelentette, hogy dolgoznak a City of Ghosts című kiegészítőn, amelyben legalább annyi tartalom lesz, mint az alapjátékban.

Miközben Raniával a Curzona vállalat, egy csapat fanatikus robot és egy gyilkos kiborg figyelmét próbáljuk elkerülni, megismerünk egy új játszható karaktert is. Haynesnek egyetlen éjszakája van, hogy rendezze a szerencsejátékon „összenyert” adósságát, amit nem könnyít meg egy kétbalkezes, android zsaru társasága sem.

Azon túl, hogy Nivalis városának új területeit fedezhetjük fel a City of Ghostsban, jóval nagyobb teret kapunk repülő járgányunk testre szabására is, amivel aztán versenyezni is benevezhetünk. A történet ott veszi kezdetét, ahol az alapjátékot abbahagytuk, a döntéseink pedig mind abban, mind a kiegészítőben számítani fognak, többféle befejezést is elérhetünk.

A Cloudpunk PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintedo Switchen jelent meg. A DLC még nem kapott konkrét megjelenési dátumot, de remélhetőleg még idén befut.

1 komment - szólj hozzá!