Launch traileren az Oddworld: Soulstorm

Abe kalandja folytatódik. Miután a RuptureFarms húsüzemében kirobbantotta a mudokonok forradalmát, szembesül vele, hogy számos fajtársa vár még felszabadításra. A szabadságharc nagyobb léptékű lesz a Soulstormban.

A 2014-ben megjelent Oddworld: New 'n' Tasty! folytatásaként ma debütál a Soulstorm, amely megkapta kötelező launch trailerét is. Az utóbbi időben rendesen pörgött a marketing: nemrég kaptunk róla egy gameplay videót, illetve a fejlesztők is vették a fáradságot, hogy az új játékmechanikákat bemutassák nekünk.

Ebben a hivatalosan „2,9D-snek” nevezett platformerben Abe-bel mudokonok hordáit kell végigvezetnünk a legkülönfélébb helyszíneken. Újabban már eszközöket craftolni is képesek leszünk, az új, valósidejű Qarma-rendszeren keresztül pedig a cselekedeteink mindig visszahatnak ránk vagy a seregünkre.

Az Oddworld: Soulstorm ma jelenik meg PC-n (kizárólag az Epicen), valamint PlayStation 4-en és 5-ön is. A PlayStation 5-tulajok, ha PS Plus-előfizetők is, a szolgáltatáson keresztül meg is tudják szerezni további költségek nélkül.

8 komment - szólj hozzá!