Ezt kínálja a PlayStation Plus áprilisban

Holnap kezdetét veszi az április is, úgyhogy előtte még gyorsan nyilvánosságra hozták, mit zsebelhetnek be a PS Plus-előfizetők. Annak ellenére, hogy a halloween még messze van, a zombik uralják a legfrissebb kínálatot, de panaszra nincs okunk.

Áprilisban sem feledkeznek el a PlayStation Plus előfizetőiről: április 6. és május 3. között három játékot is a könyvtárukhoz adhatnak azok, akik beruháztak a szolgáltatásra. Igaz, az egyik címet kizárólag a PlayStation 5-tulajok élvezhetik ki, de talán a tömény zombiirtás a PlayStation 4-eseknek is kedvére lesz.

Az egyik ajándékjáték a Days Gone, amelyben Deacon St. Johnnal keressük elveszett kedvesét az összeomlott civilizáció romjai között, miközben nagyjából minden, ami él (és főleg, ami nem), a mi életünkre tör. A Zombie Army 4: Dead Warban nem elég, hogy az ellenfeleink zombik, de mellé még nácik is, szerencsére a barátainkra is számíthatunk a hordák ritkításában.

És ha már hordák: a szolgáltatás harmadik, csak PS5-re behúzható játéka a frissen megjelenő Oddworld: Soulstorm, amelyben Abe történetének fonalát a New 'n' Tasty! után vesszük fel, hogy újult erővel szabadítsuk fel fajtársainkat a rabszolgaság alól. Vezetőjükként bárhová követnek minket, amire szükségünk is lesz a fejtörőkhöz, cserébe viszont a legváltozatosabb módokon darálhatják le őket az akadályok.

23 komment - szólj hozzá!