Launch traileren a Star Wars: Republic Commando

Nemrég végre Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is megérkezett az eredetileg még 2005-ben debütált FPS, a Star Wars: Republic Commando, ami ennek örömére most megkapta az ilyenkor szokásos utolsó előzetesét is.

Két nappal ezelőtt végre PlayStation 4-re és Switchre is megjelent az egyik legjobb Star Wars-játéknak kikiáltott Republic Commando - így mostantól már nem csak a modern Xbox-konzolok tulajdonosainak és a PC-sek kiváltsága a Delta Squadot irányítani. A megjelenés apropójából pedig a launch trailer is befutott a klasszikus lövöldéhez:

A Star Wars: Republic Commando egy osztagirányításra épülő taktikai lövölde, amiben a fent említett alakulat irányítása lesz a feladatunk. A kalandok során a Delta Squad elitkatonákból álló egysége megjárja a klónok háborújának legváltozatosabb csatatereit, illetve a játék cselekménye is egyfajta hidat képez az előzménytrilógia második és harmadik részének történései között.

Habár a Republic Commando most már az összes nagyobb platformra elérhető, az igazán nagy Star Wars-fanoknak érdemes lehet még egy pár napot kiböjtölniük az FPS gyűjtői kiadásának a boltokba kerüléséig.

3 komment - szólj hozzá!