Saját játékshow-t tart az Oculus jövő héten

Jövő héten önálló digitális expóval jelentkezik az Oculus, amelyen a VR-platform várható játékai élvezik majd a főszerepet. Habár a felbukkanó alkotások teljes listája még nem ismert, három résztvevőt már lelepleztek.

Tekintve, hogy tavaly óta a különféle játékbemutatók és expók átköltöztek a digitális térbe, valamint hogy lassan minden nagyobb platform és kiadó saját műsort tart, nem csoda, hogy az Oculus is beszáll a buliba. Legközelebb nem a Facebook Connect részeként látjuk majd viszont, hanem egy önálló játékshow-val jelentkezik.

Az Oculus Gaming Showcase-re keresztelt rendezvényt magyar idő szerint április 22-én 0 órakor várhatjuk. A csapat blogbejegyzése alapján a műsorban számíthatunk hírekre nagy közönségkedvencekről, még meg nem jelent játékok sosem látott anyagaira, és néhány meglepetésre is.

Ami eddig biztos, hogy a Cloudhead Games, a Ready at Dawn és ILMxLAB fejlesztői részt fognak venni a show-n, hogy új információkat szolgáltassanak a Pistol Whipről, a Lone Echo II-ről, valamint a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge-ről.

0 komment - szólj hozzá!