14 percnyi törölt jelenet a Warcraft-filmből

  • Írta: szlav
  • 2021. április 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warcraft filmes adaptációja nem aratott osztatlan sikert, de azért akad így is néhány rajongója, főképp a játékosok közt. Nekik szól az a közel 14 percnyi videóanyag, amit a Universal a törölt jelenetekből állított össze.

Duncan Jones 2016-os filmje, a Warcraft: A kezdetek két tábornál aratott sikert: a keleti (főleg kínai) filmnézőknél és a Warcraft-széria megszállott rajongóinál. Ez azonban sajnos kevés volt ahhoz, hogy a kissé furcsa, némileg szedett-vedetten vágott történet anyagi sikernek bizonyuljon, így a folytatásra is hiába várunk, annak ellenére, hogy Jones egy trilógia első epizódjának szánta a filmjét.

Jelentsen némi vigaszt az, hogy a Universal most közzétett közel 14 percnyi új jelenetet, amelyek végső soron a vágóasztalon maradtak. Számos képsor egy korábban is látott snittet bővít ki valamilyen formában, de akad egy-két teljesen új jelenet is, főleg az orkok oldalán.

4.
4.
xanatos0911
#1: “ Aztán meg egy igen jó 8.2-es a mezei filmeket nézők által, nuff said “

Hat igen. Nem tudom mit jelent a “mezei film” kifejezés, de ha valaki Fast & Furious-on és társain nevelkedik, akkor valóban élvezhető a film.
3.
3.
xanatos0911
#1: Kinek a pap, kinek a papné... Én lefordultam a kanapéról a sírástól, annyira borzasztóan gagyi volt az élőszereplős színészkedés számomra. A Lothart alakító Travis Fimmel egy borzalmas színész pl, csak mosolyogni tud. Értem én, hogy ez inkább egy szórakoztató film akar lenni, nincs is ezzel semmi baj, de az, hogy már alig emlékszem valamire a film történetéből az sokmindent elmond. Paula Patton maradt meg a legjobban, de nem a színészi teljesítmény miatt, hanem mert Paula Patton. A CGI elment, de nem volt konzisztens a minőség.
2.
2.
BrockSamson
A Warcraft volt az elso film szamomra, ahol az elo szereplos reszek benabbak is ihletetlenebbek voltak, mint az animaciosak. En a helyukben teljesen animacioban gondolkodtam volna.
1.
1.
hedzsooo
"A Warcraft filmes adaptációja nem aratott osztatlan sikereket, de azért akad így is néhány rajongója, főképp a játékosok közt."

Az összes haveromnak, + ismerősömnek tetszett a film, azoknak is akik a játékot nem játszották soha. A játékot én is csak 1x játszottam 1-2 napig, ettől függetlenül nekem is bejött.

De elég csak a Metacritic-re felmenni, ha vki nekem nem hisz:
https://www.metacritic.com/movie/warcraft

"METASCORE
Generally unfavorable reviews
based on 40 Critic Reviews
See All" Azaz, 32%/pont mindössze a "nagy kritikusoktól"


"USER SCORE
Universal acclaim
based on 3035 Ratings
See All" ...Aztán meg egy igen jó 8.2-es a mezei filmeket nézők által, nuff said
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...