Nyáron jön a mobilos The Witcher korai verziója

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 23.
  • Korai verzió
Link másolása
Idén nyáron már a hátunkra vehetjük az acél- és az ezüsttelefonjainkat, ugyanis ekkor rajtol el korai hozzáférésben a The Witcher: Monster Slayer, amiben néhány szerencsés vaják kipróbálhatja, milyen a kinti világban a szörnyvadászat.

Tavaly augusztusban jelentették be, hogy a könyvek, a játékok, a képregények és a sorozatok után az okostelefonokat is meghódítják a witcherek a The Witcher: Monster Slayerben. A bejelentés után nem sokkal Új-Zélandon kipróbálható lett az AR-játék, de idén nyáron már nem csak a kivik kiváltsága lesz a mobilos szörnyvadászat.

A fejlesztők a Twitteren közölték a jó hírt, miszerint pár hónap múlva elrajtol a The Witcher: Monster Slayer korai hozzáférésű verziója. Amennyiben ti is átesnétek a Füvek Próbáján, hogy az első között nézhessétek meg, milyen a szabadban szörnyeket vadászni, akkor azt ide kattintva megtehetitek. Viszont azt érdemes észben tartani, hogy sajnos ezzel sem garantált a hozzáférés a mobiljátékhoz, amikor elindul majd az Early Access.

6.
6.
delphijos
#5: Gondolom egy tucat állt a garázsban, csak túladtál rajtuk... ;)

Amúgy meg nem olcsó az IPhone, és valóban túlárazott , de nekem soha semmi bajom nem volt velük. Szóval a “szar” meg a “drága” azért nem szinonimák. Másrészt ma már pl. egy csúcs Samsung se sokkal olcsóbb... Amit sose értettem hogy kb. minden területen vannak “prémium” árú gyártók miért folyton az Apple miatt kell hisztizni..... senkinek se kötelező...
3.
3.
Effecta
#2: Amire nincs pénzed, az nem feltétlen szar.
2.
2.
frankdelgado
#1: Sznobfonra nem lesz, arra nem mèltó :).

Amugy èn màr règen àtestem a füvek probàjàn..mèg közèpiskolàban...:) akkor nyàron màr csapathatom vele?
1.
1.
DamonSan
Csak androidos korai hozzáférés lesz? :( iOS-re nem adják ki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...