Nyáron jön a Ghosts ‘n Goblins: Resurrection

Mármint a Switchen kívül. A klasszikus játékok előtt tisztelgő új epizódról nemrég derült ki, hogy nem marad exkluzív a Nintendo platformján, de a Capcom akkor adós maradt a megjelenés pontos dátumával. Mostanáig.

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy a Capcom nem tartja meg kizárólag Ninteno Switchen a Ghosts 'n Goblins: Resurrectiont, hanem új platformokra is kiadja: történetesen PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Most már azonban van dátumunk is: a kihívást jelentő akció-platformerek rajongói június 1-jét jegyezhetik fel a naptárban.

A játék, ami mind a Ghosts 'n Goblinsból, mind a Ghouls ‘n Ghostsból ihletődik, afféle szerelmeslevél az eredetiek felé, az ő örökségüket megőrizve igyekszik átültetni a klasszikusokat modern köntösbe. Ez azt jelenti, hogy az irányítás egyszerű, a játék viszont nehéz: Arthur, a hős lovag bizonyára sokszor fog fűbe harapni. A harcban azonban segíti nyolc különböző fegyver és néhány varázslat – a helyi co-op módban pedig egy barát is beszállhat a hercegnő megmentésébe.

1 komment - szólj hozzá!