Dark Alliance - bemutatkozik Kelvin, a jégóriás

  • Írta: gorien
  • 2021. május 12.
  • Videó
Link másolása
A Turque Games és a Wizard of the Coast egy újabb, az előzőkhez képest valamivel szerényebb kedvcsinálóval készült. Ezúttal a Dark Alliance egyik főellenségét, a jégóriások ősi királyát ismerhetjük meg.

Az utóbbi időben felpörgött a Dungeons & Dragons: Dark Alliance marketinggépezete: az elmúlt két hétben kaptunk egy hosszabb gameplayt és egy fejlesztői videónaplót, amely a szörnyek megalkotását vesézi ki. Mára egy valamivel szerényebb látnivaló jutott, de ez sem érdektelen: a játék egyik főellenségét, Kelvint mutatja be.

Kelvin egykor a jégóriások királya és egy hatalmas birodalom ura volt, ám senki sem ülhet a trónon örökké. Kelvin lelke azonban több ezer éven át sem távozott ebből a világból, most pedig leszármazottja, a szintén uralkodó Utaar keresi a módot arra, hogy az egykorvolt nagy királyt visszahozza az élők közé.

A Dark Alliance június 22-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és 5-ön. Ha ki vagyunk éhezve a D&D-s kalandokra, addig is tehetünk egy próbát konzolon a szellemi előd, a Baldur's Gate: Dark Alliance újrakiadásával. Sőt, az sincs kizárva, hogy a Black Isle Studios a folytatást is újra kiadja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...