Önálló műsorral készül a Koch Media is

A Summer Game Fest zászlaja alatt önálló digitális közvetítéssel készül a Deep Silver anyavállalata, a Koch Media. Ha szerencsénk van, hallhatunk újdonságokat a Metro, a Dead Island vagy éppen a Saints Row franchise-okról is.

Az elmúlt években elég acélos katalógust gyűjtött a brandje alá a Koch Media és a Deep Silver, úgyhogy nem is olyan meglepő, hogy német-osztrák játékkiadó önálló műsorral készül a nagy nyári hírözönre. A Geoff Keighley-féle Summer Game Fest közreműködésével június 11-én, magyar idő szerint este 9 órakor kezdődik a közvetítés, és habár egyelőre csak találgathatunk a műsor tartalmával kapcsolatosan, van egy olyan érzésünk, hogy érdemes lesz figyelemmel kísérni az adást.

Már csak azért is, mert a Deep Silver olyan játékszériák felett bábáskodik, mint a Metro-sorozat, a Saints Row, vagy éppen a Dead Island - az előbbieknél igencsak érik már egy-egy folytatás, ahogy a Dead Island 2-t is illene újra bejelenteni. Ezen felül szó eshetne egy új Homefront-játékról, illetve a visszatérő TimeSplittersről, és persze akkor sem lepődnénk meg, ha a partnerstúdiók villantanának egy-két vadiúj IP-t is.

1 komment - szólj hozzá!