Hallgass bele a Far Cry 6 főtémájába!

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 31.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft nemrég megvillantotta az első gameplay pillanatokat a Far Cry 6-ból, ami körül el is indultak az ilyenkor szokásos információszivárgások. Így hallgathatunk bele a játékhoz komponált aláfestőzenébe is.

Múlt héten lerántotta a leplet a soron következő Far Cry-epizód játékmenetéről a Ubisoft, ami nem sokat változtat a harmadik rész óta elindított alapkoncepción, hiszen ezúttal is egy autokráciába süllyedt államot igyekszünk helyrerázni, de legalább most mindezt kubai szivarok füstjében úszkálva és latin zenével kísérve végezhetjük majd.

Pontosan ennek a hangulatnak ágyaz meg Pedro Bromfman, brazil zeneszerző aláfestőzenéje a Far Cry 6-ban, amik közül most az "El Presidente" (antagonistánk és egyben a játék főtémája), valamint a "Libertad Rises" került fel az internetre.

Bromfamnak egyébként nem idegen terep a videojátékos zeneszerzés, hiszen korábban már olyan címek muzsikáján dolgozott, mint például a Need for Speed: Heat vagy a Max Payne 3.

A Far Cry 6 zenéi mellett még a Yara oroszlánjait, azaz Antón és Diego Castillót ábrázoló gyűjtői szoborról is kiszivárgott egy rövid felvétel, ami nagy valószínűséggel a játék legteljesebb kiadásában kap majd helyet.

1.
1.
Viktor_The_Best
Oktober 7-en jon a jatek, ha valaki nem tudta volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...