Új rendszerfrissítés érkezett a PlayStation 3-hoz

Egészen elképesztő, de pár napja kapta meg a hatvanadik frissítését a PlayStation 3, ami több mint 14 évvel ezelőtt került fel először a boltok polcaira. A 4.88-as patch a leírása szerint a rendszer teljesítményén javít valamennyit.

Több mint 14 évvel a megjelenése után kapott új rendszerfrissítést a PlayStation 3. A 4.88-as verziószámú frissítés a leírása szerint főleg a konzol teljesítményét és biztonságát javítja, és mindössze 200 MB szabad területet követel a gép HDD-jéről.

Úgy tűnik, a Sony meg szeretné mutatni, hogy nem felejtette el a hetedik generációs konzolját, főleg miután nemrég még úgy volt, hogy bedarálják a PlayStation 3, a PSP és a PS Vita digitális áruházait. Végül azután visszatáncoltak ettől a döntéstől a japánok, de a PSP online boltja így sem úszta meg a halálos ítéletet.

A PlayStation 3 a mai napig egy remek Blu-ray-lejátszó, valamint felejthetetlen exkluzív címekkel büszkélkedhet, amelyek a konzol egyedi hardverarchitektúrája miatt valószínűleg egyhamar nem fognak átköltözni PS4-re és PS5-re.

9 komment - szólj hozzá!