E3 2021: Bemutatkozott a Call of Duty új szezonja

  • Írta: szlav
  • 2021. június 10.
  • Letöltés
Link másolása
Egy hét múlva kezdetét veszi a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone negyedik szezonja, melyhez ma megérkezett az első előzetes. A hagyományos multiplayer játékosainak csak egyetlen szót említünk: Hijacked.

Az ígéreteknek megfelelően a Summer Game Fest első adásán részt vett az Activision is, hogy leleplezze a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone legújabb, negyedik szezonját. Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is számos új operátor és fegyver, no meg rengeteg kozmetikai extra vár majd ránk, az első előzetes azonban ezek helyett az új pályákra és játékmódokra fókuszált.

A Cold War többjátékos módja három új helyszínnel bővül majd. Az Amsterdam a 2v2-es csatáknak, a Collateral pedig a 6v6-os és 12v12-es küzdelmeknek ad otthont. Ezek mellett azonban visszatér egy régi közösségkedvenc is: reméljük, hogy nem lesztek tengeribetegek, ugyanis érkezik a Hijacked felújított változata.

Új eseményekkel és játékmódokkal bővül majd a Warzone és a Zombies is, s habár konkrét infók egyelőre ebből az irányból sem érkeztek, a Zombies Uncaged egészen eszementnek tűnik. Jól láttuk, hogy az ott egy tűzokádó sárkány volt? A szezon kezdetekor, június 17-én mindenre fény derül.

Az előadás a Call of Duty esportrajongóinak is szolgált egy jó hírrel, június 22-én ugyanis kezdetét veszi a World Series of Warzone bajnoksága, amely a Call of Duty League-től függetlenül ereszti egymásnak a battle royale-játék legkeményebb csapatait.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...