E3 2021: Már javában készül a The Outer Worlds 2

Az Obsidian Entertainment sem érkezett üres kézzel a ma esti Xbox Showcase-re, a csapat ugyanis bejelentette, hogy már dolgoznak a legutóbbi RPG-jük, a The Outer Worlds folytatásán, ami ezúttal már csak PC-re és Xbox Series X/S-re érkezik majd.

Az utóbbi idők egyik legkellemesebb RPG-je volt az Obsidian Entertainment alkotása, a The Outer Worlds, ezért is örültünk kifejezetten, amikor a csapat bejelentette az Xbox Showcase alatt, hogy már nagyban dolgoznak a játék folytatásán.

A bemutatkozó videó, habár nem árul el sokat a játékról, és egyelőre még premierdátummal sem rendelkezik a The Outer Worlds 2, meglehetősen hangulatosra sikerült.

"Az új The Outer Worlds új naprendszerrel, új csapattal, de a régi hangulattal jön majd. Egyelőre ennyit tudunk belőle mutatni, de amint közelebb kerülünk a megjelenéséhez, akkor jelentkezünk majd még friss látnivalókkal. Addig is élvezzétek a fenti videót!" - nyilatkozta az Obsidian.

Habár a The Outer Worlds 2 PC-re is megjelenik, konzolok terén - a fejlesztőcsapat felvásárlása után érthetően - Xbox Series X/S-exkluzív cím lesz majd.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

43 komment - szólj hozzá!