E3 2021: Lássuk, mit tud a Metroid: Dread!

Egy Metroid-játék képviseltette magát a tegnapi Nintendo Directen, ám nem a Metroid Prime 4 volt az, hanem a frissen bejelentett Metroid: Dread. A Treehouse Live adásában hosszabban is belenézhettünk a játékmenetbe.

Tegnap a Nintendo Direct műsorában bemutatkozott a Metroid: Dread, amelyen a fejlesztők a Metroid Prime 4-gyel párhuzamosan dolgoztak, és már készek arra, hogy a boltokba küldjék október 8-án. A Dread egy 2D-s játék lesz, amelyben a Metroid: Fusion eseményei után csatlakozunk Samus Aranhoz, aki aláereszkedik a ZDR bolygóra.

A Metroid: Dreadben számos ismerős és új képesség birtokába kerülhetünk, amelyek segítenek a gonosszá lett E.M.M.I. robotok legyőzésében és a ZDR felfedezésében – a játéksorozat szellemiségéhez híven érdemes lesz visszatérni a már bejárt területekre, hiszen titkokat és alternatív útvonalakat is feloldhatunk.

A Treehouse Live-on bemutatott húszperces gameplayben is többféle fegyvert megmutatnak (köztük az időlegesen forgatható Omega-ágyúval), számos pályaszakaszra és fejtörőre ráláthatunk, és találkozunk új ellenfelekkel is – némelyiket elég nehéz levakarni. Akit a spoilerek aggasztanának, annak nem kell félnie, a történetből ugyanis nem lőnek le semmit.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

4 komment - szólj hozzá!