Metroid: Dread

Nintendo Switch

Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
2D-s Metroid-epizóddal erősít a Nintendo Switch.
Értékelés: Nincs még értékelve

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen Switchre érkező címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy jövőre milyen játékokat várhatunk.

Kiadós előzetest kapott a Metroid: Dread

A Nintendo előállt egy majd' ötperces előzetessel, melynek köszönhetően mindent megtudhatunk a Metroid: Dreadről, amit csak a vásárlás előtt tudnunk érdemes. Samus félelmetes kalandja a ZDR bolygón igazán felejthetetlennek tűnik.
  • Írta: szlav
  • 8 komment

Régi ismerősök térnek vissza a Metroid: Dreadben

A Metroid: Dreadben Samus a ZDR bolygóra száll alá, ahol az E.M.M.I. robotokkal is szembe kell néznie – az eddigi kedvcsinálóknak ők voltak a középpontjában. Most kiderült, más veszély is leselkedik Samusra.
  • Írta: gorien
  • 1 komment

Teaser traileren a Metroid: Dread

Jövő héten újabb előzetest kapunk a soron következő Metroid-játékból, a Dreadből, amit most a Nintendo egy rövidke teaser trailerrel vezetett fel. Mire Samus megérkezik a ZDR bolygóra, az összes odaküldött E.M.M.I. robot ellene fordul.

Metroid: Dread - bemutatkoznak az E.M.M.I. robotok

Samus Aran a Metroid: Dreadben alászáll a ZDR bolygóra, ahol leghalálosabb ellenségei az eredetileg kutatásra tervezett E.M.M.I. robotok lesznek. A Nintendo most alaposabban is elmagyarázza, mit várhatunk a gyilkos masináktól.

E3 2021: Lássuk, mit tud a Metroid: Dread!

Egy Metroid-játék képviseltette magát a tegnapi Nintendo Directen, ám nem a Metroid Prime 4 volt az, hanem a frissen bejelentett Metroid: Dread. A Treehouse Live adásában hosszabban is belenézhettünk a játékmenetbe.

E3 2021: Októberben érkezik a Metroid: Dread

Lassan már négy éve várjuk, hogy alaposabban is szemügyre vehessük a Metroid Prime 4-et, de a Nintendo ismét megtréfált minket: egy új oldalnézetes epizódot jelent be a kiotói csapat, ami ráadásul már októberben megjelenik.