Két új projekten dolgozik a Metroid: Dread fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
Nordisk Games legfrissebb üzleti jelentéséből kiderült, hogy a Metroid: Dread fejlesztője, a Mercury Steam, két bejelentésre váró projekten dolgozik. Az egyik nagy valószínűséggel egy fantasy anyag az 505 Games számára.

A spanyol Mercury Steam csapatában kisebbségei részesedéssel rendelkező Nordisk Games legfrissebb üzleti jelentéséből kiderült, hogy a stúdió "két nagy, bejelentésre váró címen dolgozik". Valószínű, hogy az egyik játék, amelyre hivatkoznak az a fantasy anyag, amin az 505 Games kiadóval közösen dolgozik a csapat. Sajnos a részletek még nem ismertek, ahogyan a második projekt kiléte is ismeretlen.

Az előbbi, a Project Iron munkacímen futó multiplatform fantasy akció-RPG kezdeti költségvetése 27 millió euró, és az ígéretek szerint "az 505 Games széles körű tapasztalatával a játékosok kiváló minőségű, magával ragadó és lebilincselő videojátékra számíthatnak".

A Metroid: Dread volt a frencsájz legkelendőbb játéka, bár a sorozat nyilvános eladási adatai ismeretlenek - lévén egy 35 éves szériáról beszélünk -, a Mercury Steam alkotásából több mint 3 millió ment el, annak ellenére, hogy a fejlesztés kaotikus volt sokak szerint. Az eredeti fejlesztő, a Retro Studios 2007-ben árulta el, hogy a Prime első részéből több mint 2 millió egység talált gazdára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...