Az első infók a Tom Clancys EndWarról

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 30.
  • Hír
Link másolása
Megérkeztek az első konkrét információk a Tom Clancy nevével fémjelzett, kizárólag next-gen konzolokra készülő stratégiáról, az EndWarról.
Megérkeztek az első konkrét információk a Tom Clancy nevével fémjelzett, kizárólag next-gen konzolokra készülő stratégiáról, az EndWarról.

A játék fejlesztésének vezetését nem más, mint Michael de Plater végzi, aki a Creative Assembly csapatából került át a Ubisofthoz olyan játékok után, mint a Total War-stratégiák. Minőségre tehát biztosan nem lehet majd panasz.

Az alternatív harmadik világháború három fő résztvevőjének bármelyikével harcba fogunk tudni szállni: így lehetőségünk lesz választani a U.S. Joint Strike Force, a European Enforcers és a Russian Spetsnaz csapatát. A három kampány totálisan eltérő lesz a fejlesztők szerint - mindegyik hadjárat izgalmas eseményeket tartogat számunkra: az amerikaiakkal például először fel kell majd szabadítani az Egyesült Államokat egy "új" D-Day keretében, mely a keleti partokon lesz esedékes. Michael elmondása szerint sokáig nem voltak biztosak a dolgukban, s igencsak vonakodtak egy konzolos stratégia elkészítésétől, ám az X360-ra megjelent The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth II sikere után, már nem voltak kétségeik afelől, hogy ők is meg tudnák csinálni azt, amit az Electronic Arts a Gyűrűk Ura világában játszódó RTS-sel.

Az EndWar-ban minden környezeti elem pusztítható lesz, a játékos pedig tizenkét szakaszt tud majd harcba küldeni egy időben, melyek mindegyikét speciális képességekkel, mottóval és a címmerrel szerelheti fel. Állítólag meglepően jól szerepel a mesterséges intelligencia is: a csapatok tagjai automatikusan fedezékbe vonulnak, s ki-kikacsingatnak helyükről a biztonság felőli meggyőződés végett. Ha egy katona megsérült, társai védett helyre húzták, elkerülve így, hogy további találatokat kapjon. Az irányításról egyelőre semmit nem tudunk, remélhetőleg kapunk erről is némi épkézláb infót még a jövő évi megjelenés előtt.
3.
3.
JBaker91
szerintem ezt nem a c&c 3-at kell hogy verje hanem a company of heroest. és ez lehet hogy meg is fog történni mert ezekből kiindulva már majdnem több minden van benne.
2.
2.
Glek
Én 80%-ig biztos vagyok, hogy veri a tiberium warsot... a SC-t pedig 10000%-osan... Főleg ha lehet majd FPS nézetbe váltani :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...