Intenzív előzetesen a Bright Memory: Infinite

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 8.
  • Videó
Link másolása
Nehéz betelni a Bright Memory: Infinite előzeteseivel: rövidek, de annál intenzívebbek, ráadásul elképesztően látványosak. Most kaptunk egy újabb kedvcsinálót, csekkoljátok!

A történet szerint 2036-ot írunk, amikor is egy olyan természeti jelenség üti fel a fejét a világon, amelyre a tudósok sem találnak magyarázatot. Mi a Supernatural Science Research Organization (SRO) ügynökeként próbálunk a dolog végére járni, azonban a nyomozásunkra egy ősi rejtély kezd kibontakozni előttünk.

A Bright Memory: Infinite PC-re és Xbox Series-konzolokra még idén megjelenik a tervek szerint, később pedig PS5-re is befut majd - a Bright Memory PC-s játékosai ingyenesen frissíthetnek majd az Infinite-re.

4.
4.
crytek
#3: Nem látok én füstöt. Ez egy egy emberes project volt. Abból nőtte ki magát. Ez egy pár órás "akcióorgia" lesz semmi több. De sosem akart többnek látszani. MS megszerezte a game passba szóval a cégnek ez már világsiker amit elértek ezzel a játékkal
3.
3.
Ra1D3n
Ennek a játéknak nagyobb a füstje mint a lángja. Valóban nem néz ki rosszul, de valahogy az egész tuti nem több mint egy közepes játék, ha minden mást nézek. Látvàny terén is sokszor bazári szinten van…
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...