Bright Memory

PC

Kiadó: FYQD Personal Studio, Fejlesztő: FYQD Personal Studio
FPS és hack and slash-játék ötvözete, melyet csupán egy ember fejlesztett.
Értékelés: Nincs még értékelve

GC 2021: Ray tracinggel erősít az új Bright Memory

Vadonatúj trailert villantott magáról a Bright Memory: Infinite, amiben megnézhetjük, hogy hogyan változtatja még szebbé az alapból is igen látványos FPS-t a valós idejű sugárkövetés és az RTX-féle globális megvilágítás.

Intenzív előzetesen a Bright Memory: Infinite

Nehéz betelni a Bright Memory: Infinite előzeteseivel: rövidek, de annál intenzívebbek, ráadásul elképesztően látványosak. Most kaptunk egy újabb kedvcsinálót, csekkoljátok!

Újabb előzetesen a Bright Memory: Infinite

A Bright Memory: Infinite ismét megmutatta magát egy újabb gameplay-előzetes kíséretében. Akcióból bizonyosan nem lesz hiány, ami a mozgóképes kedvcsináló tanúsága alapján piszkosul látványosnak ígérkezik.

Bright Memory: Infinite - bemutatkozik a főgonosz

Egy vadonatúj trailerrel, valamint pár friss screenshottal karöltve mutatkozott be a Bright Memory: Infinite ellenlábasa, General Lin. A videó nagyon rövid, így egyelőre az nem derült ki, hogy a tábornok miért pipa a főhősnőre.

Látványos képeken a Bright Memory Infinite

Vadonatúj képek érkeztek a Zeng Xiancheng által fejlesztett FPS-ről, a Bright Memory Infinite-ről. A képek továbbra is arról árulkodnak, hogy hiába dolgozik rajta egyes-egyedül a kínai úriember, ez a grafikán biztos nem fog meglátszódni.

Bright Memory - nyitócím lehet az új Xboxokon

A TGS 2020-at felvezető Playism Game Show adásán a Bright Memory egyszemélyes fejlesztője, FYQD mesélt a jövőbeli terveiről. Úgy tűnik, a Bright Memory is csatlakozhat az Xbox Series X és S nyitókínálatához.
  • Írta: szlav
  • 1 komment

Bright Memory Infinite - új gameplay trailer érkezett

Sajnos ezúttal is csak egy alig másfél perces gameplay előzetes érkezett az egyetlen ember által fejlesztett Bright Memory Infinite-ről, de legalább nyugtázhatjuk, hogy a játék még mindig bitang látványos.

Bright Memory Infinite - előzetesen a gameplay

Egy rövidke videóval hallatott magáról megint a Bright Memory Infinite. Az előzetesben látunk néhány új jelenetet, de a fő részét az akció teszi ki: Shelia gépfegyverrel és karddal is osztja a halált.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Megmutatta magát a Bright Memory Infinite is

Az egyszemélyes projektből kinőtt Bright Memory Infinite-ről már tudtuk, hogy PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni, azonban úgy tűnik, hogy a készítők a next-gen konzolokat is megcélozták vele. Mondjuk érthető, hogy miért.

Bright Memory - ma megjelenik az alapjáték

A Bright Memory egyetlen ember szerelemprojektje, és akkora sikernek örvendett a korai hozzáférésben, hogy teljesen kinőtte magát. Habár az Infinite alcímmel ellátott, végleges játékra még várni kell, az eredeti projekt ma 1.0-ra frissül.

Konzolokon is befut a Bright Memory: Infinite

Egyszemélyes projektként indult a Bright Memory, mégis akkora siker lett az Early Accessben elérhető első felvonás, hogy az elhagyja az epizodikus modellt, így Infinite alcímmel teljes játékként jelenik majd meg, immár a két nagy konzolon is.

Bright Memory - érkezik a hack and slash-FPS

Januárban már elérhető lesz a Steam Early Access kínálatában a Bright Memory. Azért különleges ez a projekt, mert az egészen meggyőző shooteren mindössze egyetlen ember dolgozik. Lessünk bele a trailerbe!