Sztorielőzetesen a Chernobylite főhőse

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 15.
  • Videó
Link másolása
Vészesen közeledünk a Chernobylite megjelenéséhez, és ezzel együtt a játékból érkező előzeteseknek a száma is érezhetően megszaporodott. Ezúttal a játék főszereplőjéről, Igorról hozott nekünk egy trailert a The Farm 51.

Pár nappal ezelőtt egy fejlesztői videónaplóval jelentkezett a The Farm 51 a Chernobylite-ból, a minap pedig egy új sztorielőzetest villantott a csapat, amiben a játék protagonistájára, Igorra és az ő motivációira irányul a rivaldafény:

Igor maga is csernobili atomerőműben dolgozott, aki azért tér vissza a Zónába, hogy kiderítse jegyese, Tatiana rejtélyes eltűnésének az okát. Habár ennek a tragikus eseménynek lassan már több mint harminc éve, a sugárfertőzött területen az idő nem egy szimpla, egyenes vonal, így főhősünk nem adja fel a reményt, hogy megtalálja elveszett(nek hitt) párját.

A Chernobylite végleges verziója július 28-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

7.
7.
crytek
#5: Én csak az nv saját dlss promo szarjából indulok ki ahol sima 4k-ban csak úgy röpködtek a 30-40 fps-ek 3080-assal. Nem véletlen lett ebbe is beletolva hogy legyen sebesség is...
6.
6.
r3dman
Grafika lehetne szebb. (Szerintem)
5.
5.
#4: Megfuttattam most rendesen beállítva is, dlss és amd izé ki, 120% látótáv, 100-as fov, stb, ott vannak a beállítások. Ilyen 90-120 FPS között megy, minimum 85, max 152.

Szerintem annyira nem lehet szar az optimalizáció, mert nekem gamer gépnek egy elég közepes darab van csak.

https://imgur.com/a/GHOKHio
4.
4.
#3: Nem tudom, nem néztem alaposabban, sőt trailert sem ezidáig, mert azt hittem multi only. De az egyik hír alatt írtad, hogy single only, úgyhogy most ránéztem. Grafikába sem mentem be, csak azt láttam, hogy ultrán van, aztán felemeltem a FOV-ot, V-Sync be és benchmark (persze ezeket már csak azért is visszaállította a bench idejére úgyhogy kaptam is a screen tearing-et). Egyébként akkor rottyan egy fél másodpercet, amikor indul a scene, az bele is kerül a statokba, de amúgy meg simán 60. De ezért is mondtam, hogy gépigényről sokat nem tudok mondani, mert nem játék közben néztem, csak ez a szintetikus cucc ment, de azt sem vártam végig. Azt meg nem is tudtam, hogy van benne dlss.

https://imgur.com/a/D6umUdo
3.
3.
crytek
#2: Pedig korábban a dlss trailer rávilágított egy rakás szar az optimalizáció...
2.
2.
#1: Közben megnéztem a benchmark-ot és nagyon jó hangulatos helyeket mutat, ahol már lenne kedvem most mászkálni. Szép, hangulatos a grafika, de gépigényről nem tudok nyilatkozni, mert nálam csak az 3-4 perc volt, mire elindultak a ventilátorok, amúgy meg feszített 60 mindenhol. Meglepetésre eleve magyar nyelven jött be, szóval ilyen is van benne. Eddig tetszik, amit láttam, várom a dátumot.
1.
1.
18€ volt cdkeys-en, még early access. Meg is vettem és várom a dátumot, addig viszont csak letöltöm, hiszen nem vagyok kíváncsi egyetlen játékra sem ea-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...