Csak jövőre jelenik meg a Rainbow Six: Extraction

A Ubisoft az E3-as műsorán szeptember közepét jelölte meg a Rainbow Six: Extraction megjelenésére, úgy tűnik azonban, hogy a játékra még ráfér a csiszolás. Csak jövő januárban vehetjük kézbe a kooperatív lövöldét.

Sajnos idén mégsem csatlakozhatunk a Team Rainbow ügynökeihez, hogy szembeszálljunk az archean fenyegetéssel. A Ubisoft legutóbbi tervei szerint szeptember 16-án startolt volna el a Siege különös kooperatív spin-offja, ma azonban a montréali csapat bejelentette, hogy jövő év januárjáig elnapolták a premiert.

A Twitteren megosztott bejegyzésben és az azt kísérő rövidke blogposztban a fejlesztők csupán annyit árultak el, hogy az így szerzett extra időt arra szánják, hogy a Rainbow Six: Extraction immerzív kooperatív játékmenete olyan tökéletes, AAA-kategóriás élményt nyújtson, amellyel mindenki elégedett lehet.

A Rainbow Six: Extraction PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Google Stadiára és Amazon Lunára készül. A játék teljes cross-play és cross-progression támogatást kap az összes platform között.

2 komment - szólj hozzá!