Posztereken sorakoznak fel a Dűne szereplői

Fájóan messze még a Dűne premierje, de a jó hír az, hogy októberig sem maradunk új látnivalók nélkül. A Warner Bros. egy sor poszterrel hangol bennünket Denis Villeneuve filmjére, így már most hozzászokhatunk az új sztárgárdához.

David Lynch Dűnéje, habár semmiképp sem egy tökéletes film, kétségek nélkül nevezhető valódi kultklasszikusnak. Nagy feladat állt tehát Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Arrival) előtt, aki magára vállalta, hogy egy modern adaptációval költözteti vászonra Frank Herbert sci-fi világát. Egy-két trailert már korábban is láthattunk a filmből, most azonban egy sor karakterposzterrel leptek meg minket a készítők.


A Twitterről érkező képeken Paul Atreides (Timothée Chalamet), Jessica Atreides (Rebecca Ferguson), Leto Atreides (Oscar Isaac), Duncan Idaho (Jason Momoa), Gurney Halleck (Josh Brolin), Chani (Zendaya), Stilgar (Javier Bardem) és Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård) látható. A szereplőgárda tehát igen erős, és Villeneuve jellegzetes rendezői stílusára sem lehetett panaszunk eddig, így okkal remélhetjük, hogy az október 14-én moziba kerülő alkotás beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.

4 komment - szólj hozzá!